Vorige
Volgende

Eigentijdse nieuwbouwwoning op een steenworp van het bruisende centrum van Hasselt

Deze eigentijdse casco-nieuwbouwwoning ligt tussen de kleine en de grote ring, op een perceel van ca. 220 m². Alle faciliteiten: winkels, scholen, station, aansluiting met de E313 bevinden zich in de onmiddellijke omgeving en het stadscentrum bereik je te voet binnen de 10 minuten.

Deze uiterst kwalitatieve woning werd gecreëerd door de architecten van R2 Living, met als doel ruimte en licht optimaal met elkaar te laten flirten. In het midden ligt een binnenpatio om een maximaal buitengevoel te ervaren. De nog aan te leggen stadstuin geeft de mogelijkheid tot het bouwen van een ruime garage aan de achterzijde van de tuin. Het bouwen van deze garage, als scheiding tussen de tuin en de achterliggende rustige Oude Kuringerbaan, is reeds vergund.

De originele rijwoning maakte plaats voor een volledige nieuwe woning, waarbij bewust werd gekozen voor volwaardige materialen, die een perfecte basis vormen om deze woning verder af te werken tot een BEN-woning. Deze studie is reeds volledig uitgewerkt en beschikbaar op kantoor. De voor- en achtergevel zijn opgetrokken in blauwe hardsteen. Dit in combinatie met de op-maat-gemaakte zwarte aluminium Schüco raamprofielen/deuren met drievoudige beglazing geeft de nodige status aan het pand.

Bij het binnenkomen van de woning komt men in de hal, die naar de verschillende vertrekken/niveaus leidt. De ruime woon-leefruimte/keuken met hoge plafonds en veel lichtinval gaat naadloos over in de aanpalende ruimtes die kunnen dienen tot berging/wasruimte. Via dit niveau heeft men toegang tot de gezellige binnenpatio en de stadstuin. Op de andere niveaus is er ruimte voor 3 grote slaapkamers met aangename lichtinval, vestiaire, bureau, 3 toiletten en 2 badkamers. Een centrale schacht zorgt ervoor dat de technische afwerking van de woning als een rode draad door het geheel loopt.

Om de oppervlakte van de woning optimaal te benutten is er gekozen om te werken met verschillende tussenverdiepingen. Hierdoor heeft men voldoende privacy tussen de verschillende leefkamers en toch ook weer dat maximale open gevoel.
De woning is ook uitermate geschikt om een zelfstandige activiteit te combineren met een privéwoning.

Deze woning werd optimaal uitgetekend en doordacht opgebouwd. Kortom, een echte aanrader voor wie een hedendaagse, energiezuinige woning aan de rand van de stad zoekt!

Verkoop onder btw-stelsel.

Technische details

Hoofdkenmerken

Bouwjaar
2015
Perceelopp.
220 m²
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen

Objectgegevens

Bouwjaar
2015
Bewoonbare oppervlakte
218 m²
Perceelbreedte
5 m
Perceeldiepte
40.50 m
Perceeloppervlakte
220 m²
Gevelbreedte
5 m
Aantal verdiepingen
3
Woonkamer
22.07 m²
Keuken
40.47 m²
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Aantal toiletten
3
Kelder
28.75 m²
Tuin
91 m²

Garage en parking

Aantal garages
1
Aantal plaatsen in garage
1
Aantal parkeerplaatsen
1

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 1 378

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Maandelijkse afbetaling (geraamd):
/mnd

350 000

0

%

1.5%

jaar

20 jaar

Locatie

 

Gerelateerde panden