Vorige
Volgende

Gunstig gelegen assistentiewoning met een bewoonbare oppervlakte van 40 m² te Tienen

Zorgeloos wonen of beleggen in het centrum van Tienen?

De site "De 2 Poorten" heeft een uitstekende ligging in een residentiële wijk in het stadscentrum, in de onmiddellijke nabijheid van winkels, openbaar vervoer en het Regionaal Ziekenhuis Tienen. De assistentiewoningen, gelegen in een recent woonzorgcentrum, worden uitgebaat door Vulpia in het kader van een terbeschikkingstellingsovereenkomst.

Indeling:
Deze flat is gelegen op de tweede verdieping, met een mooi uitzicht over de binnentuin. De flat is onderverdeeld in een leefruimte met open keuken, een badkamer en slaapkamer. De woonst is, net zoals de gemeenschappelijke ruimtes, toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Iedere bewoner kan gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen. In het gebouw bevindt er zich een kapsalon en het appartement met bureau van de conciërge. Er zijn tevens een gemeenschappelijke wasruimte met wasmachines en droogkasten, werkruimte, afvalberging en technische ruimte aanwezig in het gebouw. Het parkeren zal bovengronds gebeuren. Beneden kan men terecht in de gezellige polyvalente ruimte, een mooie plazza met een geïntegreerde cafetaria, het bioscoopzaaltje en de wellness ruimte.

Relevante info voor beleggers:
Omwille van de toenemende vergrijzing en het beperkte aanbod is een belegging in erkende assistentiewoningen een goede keuze. U kan genieten van een aantal fiscale voordelen zoals een vrijstelling van onroerende voorheffing (indien u de assistentiewoning ter beschikking stelt van de uitbater om te verhuren).

Technische details

Hoofdkenmerken

Bouwjaar
2014
Stedenbouwkundige vergunning
-
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
-
Voorkooprecht
Neen
EPC nr
24107-G-2011/0220/EP05954/P418/D01/SD045
Overstromingsgevoeligheid
Geen

Objectgegevens

Bouwjaar
2014
Bewoonbare oppervlakte
40 m²
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 1 172

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Maandelijkse afbetaling (geraamd):
/mnd

239 000

0

%

1.5%

jaar

20 jaar

Locatie

 

Gerelateerde panden