Exclusieve Villa te Schilde

Te Koop - Pater Nuyenslaan 44, 2970 Schilde

Ref: 06/10627

€ 3 400 000

Vorige
Volgende
Zeer exclusieve villa op circa 3.100 m² gelegen aan één van de mooiste lanen van Schilde.

Zeer exclusieve villa op circa 3.100 m² gelegen aan één van de mooiste lanen van Schilde.

Zeer exclusieve villa op circa 3.100 m², gelegen aan één van de mooiste lanen van Schilde
Gebouwd in 2002 door villabouw Missotten en 2 jaar geleden totaal gereviseerd. Tijdens de bouw werden enkel de beste materialen gebruikt en werd alle hedendaagse luxe en comfort voorzien.

Indeling gelijkvloers:
U betreedt de villa middels de centrale inkomhal (60m²) met zichtlijn door de hal naar de achtertuin en galerij met traphal aan de voorzijde van de villa. Vanuit de inkomhal krijgen we toegang tot de bibliotheek/bureel met open haard en ingebouwde bibliotheekkasten met rechtstreeks toegang tot de ruime living met open haard met antieke schouwmantel. De woonkamer met zijn ruime erker en grote openslaande deuren biedt ons veel lichtinval en een mooi uitzicht over de tuin. De plafondhoogte van circa 3,20m geeft deze leefruimte extra allure. De woonkamer en eetkamer worden verbonden door de hal, welke is voorzien van een antieke natuurstenen vloer en zijn beide afsluitbaar door middel van een dubbele schuifdeur, welke in de muur kan worden weggeschoven. De eetkamer is voorzien van een eiken parketvloer en heeft eveneens een indrukwekkende plafondhoogte van ca. 3,20 m. Aansluitend komen we tot de zeer rijk uitgeruste leefkeuken welke bestaat uit een keukengedeelte en eetkamer in een 2e orangerie. De keuken is voorzien van maatwerk keukeninrichting met veel kasten, afsluitbaar wandmeubel voor barista/koffie. Alle denkbare keukenapparatuur is ingebouwd oa. gasfornuis van Viking onder een antieke schouw en een werkeiland met arduinen. De orangerie of ontbijtkamer aan de keuken heeft een schouw met gas open haard en meerdere openslaande deuren naar terras en tuin. Vanuit de keuken krijgen we toegang tot de hal met aparte voorraadkamer/bijkeuken en het gastentoilet met handenwasser. Deze hal met toegang tot de lift en zij-inkom, brengt ons tot de zeer ruime dubbele garage.

Garage
Inpandige garage voor twee wagens met diensttrap naar kelder. De garage is voorzien van automatische poorten.

Eerste verdieping:
Vanuit de galerij vertrekt een royale natuurstenen trap naar de eerste verdieping met zeer ruime nachthal, welke toegang geeft tot het balkon aan de voorzijde van de villa. Middels een dubbele deur (gepanserd) heeft u toegang tot de zeer ruime master suite welke tevens dienst doet als safe-room, bestaande uit een slaapkamer met achterliggende dressing, een tweede aparte dressingkamer, voorzien van ingemaakte kasten, aansluitend de ruime luxe badkamer voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel, ligbad met jacuzzi, stoomdouche en toilet. Ruime 2e slaapkamer met eigen badkamer voorzien van douche, ligbad en dubbele lavabo. Verder komen we via de nachthal met apart toilet en 3e slaapkamer alsook derde badkamer, welke is voorzien van toilet, douche, ligbad en dubbele lavabo. Ook deze verdieping is toegankelijk middels de lift.

Tweede verdieping:
Middels een natuurstenen trap bereikt u de tweede verdieping, welke volledig is afgewerkt en werd ingericht als een polyvalente hobbyruimte. Een aanrecht met stromend wat er maakt deze ruimte ook geschikt als atelier of extra gastenverblijf. Deze ruimte kan tevens gemakkelijk omgevormd worden tot een 4e en 5e slaapkamer met eventueel een extra 4e badkamer. Een aparte zolderruimte geeft u extra bergruimte. Ook op deze verdieping treffen we de afzonderlijke technische ruimte met cv-installatie op aardgas.

Ondergrondse leef- verdieping:
Bereikbaar middels een natuurstenen trap alsook middels de lift, bevindt zich onder de gehele villa een ondergrondse verdieping met ruime wasplaats met voorzieningen voor machines op hoogte en spoeltafel. Hier komt de linnenschacht toe. Een aparte technische ruimte met berging. Onder de garage bevindt zich, tevens bereikbaar via de diensttrap, een hobbyruimte of werkplaats. Bij het betreden van de kelder bevindt u zich in de ondergrondse galerij met toilet, toegang tot de schitterende en geklimatiseerde wijnkelder, via een antieke gevangenisdeur. Het naast de wijnkelder het café met alle professionele voorzieningen, ventilatie, muziek, tap, ... ed. Dankzij een glazen wand, krijgen we vanuit dit gezellige café zicht op de wijnkelder. Verder is er de bioscoopruimte, welke volledig zelfs tot de zitbanken toe in de authentieke bioscoopsfeer is ingericht, alle ultra moderne eisen van filmbeleving zijn voorzien.

Tuin en buitenruimtes:
Het eigendom is gelegen op een ruim perceel met aan de straatzijde een aangelegde strook met parkeermogelijkheden, een beek met een brug naar het plein voor de villa. Het eigendom is omheind en voorzien van een automatische poort met videofonie. Aan de achterzijde van de villa bevinden zich ruime terrassen alsook een verwarmd buitenzwembad met automatisch roldek, een poolhouse met sanitair en kleedruimte. In het poolhouse bevindt zich tevens een berging met technische ruimte voor het zwembad.

Bijzonderheden:
- Exclusieve eigendom, afgewerkt met zeer hoogwaardige materialen
- Domotica systeem en Multiroom audio
- Zeer uitgebreid alarm systeem

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
2002
Renovatiejaar
2022
Perceelopp.
3100 m²
Bewoonbare oppervlakte
805 m²
Perceelbreedte
41 m
Perceeldiepte
60 m
Gevelbreedte
22 m
Aantal toiletten
5
Tuin
3100 m²
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woonpark
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Effectief overstromingsgevoelig
P-Score
P-Score D
G-Score
A

Voorzieningen

Lift
Ja
Alarm
Ja
Airco
Ja
Buitenzonnewering
Ja
Zwembad
Ja

Garage en parking

Aantal garages
2
Aantal parkeerplaatsen
4

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 7 565
EPC:
144
kWh/m²
B
Certificaatnummer:
UC: 1881321

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Peter Heens De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Schilde
Peter Heens
Tel: +32 (0)3 337 38 34
GSM: +32 (0)486 83 79 12
peter.heens@hillewaere.be

Maak kennis met Peter Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!