Vorige
Volgende

Wonen in een modern kader "De Groene Boomgaard", in het pittoreske Landegem!

Op de bovenste verdieping, van de kleinschalige residentie De Groene Boomgaard, bevindt zich dit riante penthouse (135 m²). Het appartement omvat een ruime leefruimte en een open, moderne keuken met aansluitende berging. De open ruimte biedt toegang aan maar liefst 2 terrassen, aan de voor- en achterzijde van het gebouw, waardoor u gedurende de hele dag kan genieten van de zon. De 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één aansluitend aan de masterbedroom, bezorgen u een optimale woonbeleving. Beide badkamers werden voorzien van een inloopdouche en een dubbel wasmeubel, één badkamer beschikt eveneens over een eigen toilet. De indeling wordt vervolledigd door een apart gastentoilet. Kortom, dit ruim dakappartement voorziet een zee aan ruimte!

Duurzame afwerking met kwaliteitsmaterialen en -voorzieningen gegarandeerd! Dankzij de energiezuinige keuzes in residentie De Groene Boomgaard, o.a. ventilatiesysteem D, bereikt men voor dit appartement een scherpe energiescore (E-peil 35).

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de bouwwerken. Weldra kunt u genieten van uw eigen (t)huis in deze prachtige nieuwbouwresidentie! Uiteraard vormt het appartement eveneens een ideale investeringskans met direct rendement!

Prijs: EUR 440.000,- (exclusief aankoopkosten).

De appartementen komen in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief van 6%!

Aarzel niet de makelaar te contacteren voor meer info of een afspraak, om de plannen en het lastenboek toe te lichten!
nikolaas.maene@hillewaere.be of 0477/36.87.74.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 08/7826.

Technische details

Hoofdkenmerken

Bouwjaar
2021
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen

Objectgegevens

Bouwjaar
2021
Bewoonbare oppervlakte
135 m²
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Terras
41 m²

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Maandelijkse afbetaling (geraamd):
/mnd

440 000

0

%

1.5%

jaar

20 jaar

Locatie

 

Gerelateerde panden