Appartement te Brasschaat

Te Huur - Bredabaan 321 - 1, 2930 Brasschaat

Ref: 01/8730

€ 795

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vorige
Volgende

Leuk appartement met groot terras in Brasschaat!

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping in een kleinschalig gebouw en beschikt over een slaapkamer met een ruim terras van ca. 37m². Het centrum met winkels/restaurants bevindt zich vlakbij, openbaar vervoer voor de deur. Wandelen en genieten van het groen en fit blijven, kan u een beetje verder in het gemeentepark. Ideaal!

Indeling appartement:

We komen het gebouw binnen via de gemeenschappelijke inkomhal en nemen de trap tot bij de eerste verdieping. We komen binnen en stappen zo in een mooie leefruimte met een open keuken die volledig geïnstalleerd is met alle luxe die u verwacht en met voldoende bergkasten. Achteraan is er een slaapkamer met inbouwkasten, een badkamer en een zonnig terras. De badkamer is voorzien van een badkamermeubel met dubbele spoelkom en een ligbad met douchescherm. Verder is er nog een aparte ruimte voor een was- en droogmachine en een apart toilet.

Terras:

Een zeer ruim terras gelegen op het zuidoosten, met waterkraantje en elektriciteit.


Bijzonderheden:
- Centrale ligging
- Overal draai-kiepramen
- Parlofoon aanwezig
- Per direct beschikbaar
- Ruim en zonnig terras

Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC 166 kWh/m²

mijnhuurprofiel.be

Het vinden van het geschikte huurpand is vaak een proces van lange adem. Bij Hillewaere Vastgoed willen we deze zoektocht daarom zo aangenaam mogelijk maken. We werken hiervoor samen met mijnhuurprofiel.be, een online tool die huurders vlot en snel helpt in het vinden van hun nieuwe droomwoonst.

Voordeel van een huurprofiel

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 1 slaapkamer
  • 1 badkamer
Beschikbaar vanaf
In overleg
Gevelbreedte
9 m
Terras
37 m²
Overstromingsgevoeligheid
Geen
Certificaatnummer:
UC: 1593291

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

Bij Hillewaere Vastgoed willen we de zoektocht naar een geschikte woning zo aangenaam mogelijk maken en u de beste service aanbieden. We werken hiervoor met mijnhuurprofiel.be, een online tool die huurders vlot en snel helpt in het vinden van hun nieuwe droomwoonst. Via de knop "bezoek aanvragen" kan u alvast uw huurprofiel aanmaken en plannen wij uw bezoekaanvraag in.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!