Appartementsgebouw te Turnhout

Te Koop - Druivenstraat 33, 2300 Turnhout

Ref: 04/14153

€ 695 000

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vorige
Volgende

Opbrengsteigendom verdeeld in een gelijkvloerse handelsruimte en drie appartementen in centrum Turnhout

Dit centraal gelegen opbrengsteigendom omvat een polyvalent in te vullen gelijkvloerse handelsruimte/toonzaal, royaal duplex appartement van ca. 215 m² met 2 slaapkamers ruim terras en garage van ca. 75 m², twee slaapkamerappartement van ca. 87 m² en een derde appartement van ca. 69 m².

Indeling:

Handelsgelijkvloers:
De gelijkvloerse verdieping (ca. 245 m²) wordt momenteel verhuurd en is ingevuld als ruimte voor erediensten. Deze is te betreden via een afzonderlijke toegang langs de zijkant van het gebouw. Aan de straatzijde vindt u een aparte ruimte van ca. 48 m². Verder een grote, centrale ruimte van ca. 110 m². Verder vindt u hier ook verschillende sanitaire voorzieningen zoals 2 toiletten, 2 douchekamers, kleedruimte, een apart bureau, kitchenette en een technische berging. In het verleden heeft dit handelsgelijkvloers reeds verschillende invullingen gekend, zo is het een toonzaal voor luxewagens geweest, een kinderdagverblijf, alsook een fitness-, lifestyle en coachingclub.

Duplexappartement (1e en 2e verdieping):
U betreedt het duplexappartement vanuit een centrale inkom aan de straatzijde van het gebouw. Hier treft u meteen ook een royale garage van ca. 73 m². Op de eerste verdieping vindt u een ruime inkomhal die aansluit aan de woonruimte van 75 m². Daarnaast nog een ingerichte keuken, wasplaats en bergruimte. Op de tweede verdieping vindt u een masterbedroom met dressing en ensuite badkamer alsook een tweede slaapkamer. Op dit moment staat het duplex appartement op de tweede verdieping in verbinding met het derde appartement.

Appartement 2 (1e verdieping):
Op de eerste verdieping bevindt zich een ruim twee slaapkamerappartement. U betreedt dit appartement via een afzonderlijke toegang achteraan het gebouw. Vanuit de inkomhal met gastentoilet betreedt u een ruime leefkamer met eethoek en open keuken voorzien van alle toestellen. Verder ook twee ruime slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, toilet en ligbad met geïntegreerde douche.

Appartement 3 (2e verdieping):
Op de tweede verdieping vindt u een derde appartement. Voorlopig heeft deze nog de oude invulling als drie studentenkamers en wordt deze gebruikt door de bewoners van het duplexappartement. Het appartement beschikt echter over vergunde plannen om het om te vormen naar een 1-slaapkamerappartement van 69 m².

Bijzonderheden:
* Het eigendom wordt momenteel volledig verhuurd (jaarlijks huurrendement van 4,62%)
* Polyvalente invulling mogelijk
* Centrale ligging nabij de Grote Markt en parking Muylenberg

Technische details

Hoofdkenmerken

Bouwjaar
1948
Renovatiejaar
2019
Perceelopp.
425 m²
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 3 406

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!