Exclusieve Villa te Hamont-Achel

Optie Te Koop - 3930 Hamont-Achel, adres op aanvraag

Ref: 07/2415

Prijs op aanvraag

Vorige
Volgende
Prachtige villa (2000) te Hamont op een perceel van 1.795 m², getekend door het gerenommeerde architectenbureau Hertroijs

Prachtige villa (2000) te Hamont op een perceel van 1.795 m², getekend door het gerenommeerde architectenbureau Hertroijs

Prachtige villa (2000) op een perceel van 1.795 m², getekend door het gerenommeerde architectenbureau Hertroijs. De woning is centraal gelegen vlakbij de grens met Nederland. De villa omvat inkomhal met gastentoilet, kantoorruimte, zitruimte, tuinkamer, eetkamer, keuken, wasplaats met bijkeuken en dubbele inpandige garage op het gelijkvloers. Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, dressing en 2 ingerichte badkamers. Kelder aanwezig met sauna, fitness en relaxruimte.
De villa is omgeven door een romantisch aangelegde tuin voorzien van een overdekt terras met open haard en een mooi bijgebouw.

Gelijkvloers:
Via de ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet heeft u enerzijds toegang tot de leefvertrekken en anderzijds tot de kantoorruimte. De leefruimte is zeer ruim opgevat en opgedeeld in een aparte zitruimte, een eetkamer en een gezellige orangerie. De volledige leefruimte heeft een mooie connectie met de tuin achteraan door de grote raampartijen en heeft u toegang tot een gezellig overdekt terras met open haard.
Ruime keuken, voorzien van alle comfort (natuurstenen werkblad, vaatwasser, combi-oven, 5 pits gaskookplaat en Amerikaanse koelkast). Vanuit de keuken heeft u rechtstreeks toegang tot de bijkeuken/wasplaats, tevens voorzien van een extra toilet. De woning biedt garageplaatsen voor 2 auto’s (met automatische poorten).
In de kelderverdieping bevindt zich een wellnessruimte voorzien van sauna, relaxruimte en fitness.

1ste verdieping:
De eerste verdieping bereikt u via de natuurstenen trap in de inkomhal. De vloerbedekking op de ganse verdieping is uitgevoerd in vast tapijt. Via de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers en 2 badkamers. De masterbedroom beschikt over een mooie inloopdressing en heeft ensuite volledig ingerichte badkamer (inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel in meubel). Verder beschikt een tweede slaapkamer over een scheepstrap dewelke toegang biedt tot 2 praktische zolderruimten.

Tuin:
Zowel voor- als achtertuin zijn volledig aangelegd. In de achtertuin zijn er 2 terrassen voorzien, één overdekt terras in blauwe hardsteen met open haard en een gezellig terras achteraan in de tuin.
Bijzonderheden:
• Vloerverwarming (volledig gelijkvloers, muv het kantoor, en badkamers op de verdieping) gecombineerd met convectoren
• De tuin is voorzien van een automatisch beregeningssysteem via druppelslangen en sprinklers (grondwater)
• Hoogwaardige afwerking

EPC 250 kWh/m²

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 07/2415.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2000
Perceelopp.
1795 m²
Bewoonbare oppervlakte
340 m²
Perceelbreedte
30 m
Perceeldiepte
60 m
Gevelbreedte
20 m
Aantal toiletten
4
Tuin
Ja
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Voorzieningen

Alarm
Ja
Airco
Ja
Buitenzonnewering
Ja

Garage en parking

Aantal garages
2
Aantal plaatsen in garage
2
Aantal parkeerplaatsen
5

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 1 928
Geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 3 592
EPC:
250
kWh/m²
C
Certificaatnummer:
20210214-0002373512-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Liesbeth Verbist De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Mol
Liesbeth Verbist
Tel: +32 (0)14 49 05 02
GSM: +32 (0)497 43 56 21
liesbeth.verbist@hillewaere.be

Maak kennis met Liesbeth Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!