Vorige
Volgende
Residentie Kursaalpoort - app. 5.2.1

Residentie Kursaalpoort - app. 5.2.1

Residentie Kursaalpoort, Luxueus wonen op de Grote Markt in Turnhout

Een historisch uitzicht op de Grote Markt van Turnhout en geïntegreerd in het nieuwe stadsdeel Turnova. Residentie Kursaalpoort huisvest 4 appartementen met een hoogwaardige afwerking verdeelt over 4 verdiepingen. Elk appartement beschikt over een groot terras dat uitgeeft op de Grote Markt. Dit is genieten van alles wat Turnhout te bieden heeft. De appartementen zijn 126 m² groot en hebben 3 slaapkamers.

Ondergronds zijn er parkeerplaatsen, bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien. Op de gelijkvloerse verdieping van dit gebouw is er een handelspand gevestigd.

Appartement 5.2.1 :
Het ruime appartement van 126m² op de 2de verdieping heeft een inkomhal met ruime berging en apart gastentoilet, leefruimte met een open keuken, 3 slaapkamers, badkamer met nog een apart toilet. Het terras van 16m² heeft een prachtig uitzicht over de Grote Markt van Turnhout. E-peil: <54

De afwerkingsgraad van dit appartement is bijzonder hoog, zo is gekozen voor een visgraat parket, een volledig geïnstalleerde Italiaanse maatkeuken met travertin werkblad, alsook een ingemaakte bureaumeubel om het leefcomfort zo aangenaam mogelijk te maken. In de slaapkamer is ook een volledige dressing voorzien.

De verkoop valt onder Registratierechten (12%) en BTW (21%)

Bel nu onze makelaar voor een afspraak!

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 04/14731.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer
Bouwjaar
2021
Bewoonbare oppervlakte
126 m²
Aantal toiletten
2
Terras
16 m²
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen

Garage en parking

Aantal plaatsen in garage
1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Yves Deckers De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Nieuwbouw
Yves Deckers
Tel: +32 (0)14 49 06 50
GSM: +32 (0)493 48 14 36
yves.deckers@hillewaere.be

Maak kennis met Yves Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!