Exclusieve Villa te Herenthout

Te Koop - Kapelstraat 3, 2270 Herenthout

Ref: 04/14447

€ 1 325 000

Vorige
Volgende
Luxueuze recente hoeve te Herenthout op een perceel van 1,5 ha!

Luxueuze recente hoeve te Herenthout op een perceel van 1,5 ha!

Deze recent gebouwde hoeve (bouwjaar 2021) met 3/4 slaapkamers, 2 badkamers, luxe keuken, zitruimte, bureau en wijnkelder is gelegen midden in het groen zonder enige inkijk van buren. Hier geniet u van ruimte en rust op een interessante locatie tussen Herentals, Heist-op-den-Berg en Lier!
Deze villa is in 2021 gebouwd met gebruik van topmaterialen en het behoud van de authentieke elementen van een hoeve maar biedt anderzijds de luxe van de allernieuwste technieken!

Gelijkvloers:
Je betreedt de woning via de statige inkomhal met ingemaakte vestiairekast en apart toilet die via een smeedijzeren deur toegang biedt tot de sfeervolle eetkamer met ingewerkte houtkachel en ingemaakte kasten met indirecte verlichting. De doorgang van eetruimte naar zitruimte is voorzien van ingemaakte barkast die binnenin volledig is afgewerkt met marmer. Open opkamer met glazen wand die ideaal is als speelruimte voor de kinderen of extra bureauruimte. Onder de opkamer bevindt zich de wijnkelder die eveneens toegankelijk is via een smeedijzeren deur.
De halfopen keuken is afgewerkt met topmaterialen zoals een dik marmeren werkblad en de nieuwste Miele toestellen (knock2open vaatwasser, combi stoomoven, combi microgolfoven, inductievuur en koelkast). De keuken is zeer praktisch ingericht met kasten met schuiflades, eiland met rondom kasten en aparte berging.

Vooraan de woning bevindt zich de bureauruimte met eiken ingemaakte kast. Deze sluit aan op een polyvalente ruimte (met aparte inkomdeur) die dienst kan doen als vergaderzaal, extra slaapkamer of hobbyruimte. In deze kamer heeft u toegang tot een extra kelder via een groot luik dat netjes weggewerkt is in de vloer.

Achteraan kan u de woning betreden via een aparte achteringang met ruim toilet en extra doucheruimte.

1e verdieping:
Hier treffen we 3 volwaardige slaapkamers aan, allen met ingemaakte kasten. De nachthal is zeer praktisch ingericht met ingemaakte kasten over de gehele lengte. Op de eerste verdieping bevindt zich een terras met een mooi zicht over de tuin. Ter hoogte van het terras is de nachthal voorzien van een kitchenette met microgolf, inductievuur en koelkast met vriesvak waardoor het terras zeer praktisch is in gebruik.
Twee badkamers op de bovenverdieping waarvan één met ligbad, dubbele lavabo met volakranen en inloopdouche met smeedijzeren wand. De andere badkamer is voorzien van een douche en lavabomeubel met indirecte verlichting.

Bijzonderheden:
- perceel van 1,5 ha, ideaal voor het houden van paarden
- nieuwe woning met gebruik van topmaterialen
- wijnkelder
- elektrische veluxramen
- overal vloerverwarming

Beschikbaarheid: te bespreken!




Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2021
Perceelopp.
15314 m²
Bewoonbare oppervlakte
346 m²
Perceelbreedte
93 m
Perceeldiepte
220 m
Gevelbreedte
25 m
Aantal verdiepingen
2
Aantal toiletten
3
Tuin
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Agrarisch gebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Geen

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 608
EPC:
81
kWh/m²

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Tom Claes De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Heist-op-den-Berg
Tom Claes
Tel: +32 (0)15 69 59 59
GSM: +32 (0)494 84 47 64
tom.claes@hillewaere.be

Maak kennis met Tom Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!