Appartementsgebouw te Antwerpen

Te Koop - Antoon van Dyckstraat 53, 2018 Antwerpen

Ref: 11/0081

€ 725 000

Vorige
Volgende
Vergund opbrengsteigendom op toplocatie te Antwerpen!

Vergund opbrengsteigendom op toplocatie te Antwerpen!

Aantrekkelijk en recent gerenoveerd opbrengsteigendom bestaande uit een duplex appartement met tuin en 2 appartementen op de verdiepingen. Het gebouw is vergund en alle appartementen zijn momenteel verhuurd. Gelegen op een zeer gunstige locatie te 2018 tussen het Stadspark en Harmonie, met al het nodige in de onmiddellijke omgeving en een uitstekende bereikbaarheid met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Een buitenkans!

Indeling:
Gelijkvloers en eerste verdieping:
Duplex appartement van 137m², met op het gelijkvloers een ruime en gezellige woon- en eetkamer aan de straatkant. Achteraan vinden we de kwalitatieve en volledig geïnstalleerde open keuken met kookeiland. Aansluitend is er een praktische wasruimte inclusief wc en lavabo. Nemen we de trap naar de bovenverdieping dan is er een eerste kamer te vinden, welke als bureau of slaapkamer dienst kan doen. Centraal is er een open ruimte, welke als zit- of hobbykamer benut kan worden. Lopen we door dan komen we via de gang met ingemaakte vestiairekasten aan de mooi uitgeruste badkamer, voorzien van een inloopdouche, dubbele lavabo in meubel, hangwc en handdoekradiator. Aan de voorzijde is er de master-bedroom van 25m², waar de authentieke schouw het plaatje compleet maakt. Bij dit appartement hoort ook nog een mooie en diepe tuin van maar liefst 100m², waar het zalig zitten is! Bijkomend is er nog een ruime privatieve kelder.

Tweede en derde verdieping:
Identieke appartementen van 40m², bestaande uit een gezellige leefruimte met open keuken (kookvuur op gas, dampkap, koelkast, oven en veel bergruimte) met centraal een compacte, praktische badkamer met douche, lavabo, wc en handdoekradiator. Achteraan is er de slaapkamer van 9m² met aansluitend een leuk terras! Op de tussenverdieping hoort er nog een berging/wasruimte bij elk appartement.

De appartementen beschikken over aparte meters voor de nutsvoorzieningen.
Momenteel kent het eigendom een jaarlijkse huuropbrengst van €28.800.

Bijzonderheden:
- recent gerenoveerd
- tuin van 100m² en terrassen aanwezig
- volledig verhuurd
- gunstige energiescore
- isolatie en driedubbele beglazing

EPC:
GLV: 104 kWh/m²
2eV: 93 kWh/m²
3eV: 150 kWh/m²

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 11/0081.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
1944
Renovatiejaar
2014
Perceelopp.
185 m²
Bewoonbare oppervlakte
235 m²
Perceelbreedte
5 m
Gevelbreedte
5 m
Aantal verdiepingen
4
Aantal toiletten
4
Tuin
95 m²
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Neen
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
EPC:
104
kWh/m²
Certificaatnummer:
20191211-0002225089-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!