Kantoor te Lommel

Te Huur - Stationsstraat 31, 3920 Lommel

Ref: 07/2585

€ 1 400

Vorige
Volgende
Centraal gelegen kantoor-/handelspand te Lommel

Centraal gelegen kantoor-/handelspand te Lommel

Dit unieke pand is gelegen in het centrum van Lommel, op een van de beste zichtlocaties. Het geheel bestaat uit een gelijkvloers kantoor-/handelspand, een tuin en staanplaatsen achteraan de eigendom. Het geheel is volledig gerenoveerd in de periode van 2017 tot 2019. Het pand heeft een commercieel gelijkvloers van 135m². De open, lichte ruimte is zeer geschikt voor diverse kantoor-, handels- en horeca doeleinden.

Kantoor-/ handel gelijkvloers:
De grote etalage vooraan zorgt voor een goede zichtbaarheid van uw zaak! De ruimte van 135m² is naar wens in te richten, momenteel is deze gestipt van alle inrichting. Er is een mooie effen tegel of laminaat voorzien in de ruimtes, verder zijn er inbouwkasten en sanitair. Het gelijkvloers is opgedeeld in verschillende ruimtes, kantoor/handelsruimte, toegang tot kelder, toilet, multifunctionele ruimte en keuken. Het pand heeft een kelder van ca. 15m².

Tuin:
Het geheel is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Langs het pand is een gedeelte tuin voorzien met omheining. Achteraan het pand is parkeerruimte en een tuinhuis voorzien.

Bijzonderheden:
- Volledig gerenoveerd in 2017-2019
- Zichtlocatie centrum Lommel
- Parkeergelegenheid vooraan en achteraan

Technische details

Hoofdkenmerken

Beschikbaar vanaf
Onmiddellijk
Certificaatnummer:
20200130-0002242246-KNR-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

Bij Hillewaere Vastgoed willen we de zoektocht naar een geschikte woning zo aangenaam mogelijk maken en u de beste service aanbieden. We werken hiervoor met mijnhuurprofiel.be, een online tool die huurders vlot en snel helpt in het vinden van hun nieuwe droomwoonst. Via de knop "bezoek aanvragen" kan u alvast uw huurprofiel aanmaken en plannen wij uw bezoekaanvraag in.

  • Ik wens

Doel verhuur

Op welke data / uren is een bezoek voor u mogelijk?*

Vrijblijvende info die u met ons wil delen:

Welke specifieke info wenst u te ontvangen?

Kathleen Buedts De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Mol
Kathleen Buedts
Tel: +32 (0)14 49 05 02
GSM: +32 (0)499 18 19 32
kathleen.buedts@hillewaere.be

Maak kennis met Kathleen Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!