Vorige
Volgende
Exclusief en luxueuze bemeubelde 3 slaapkamer-loft van +-250m2 in Tongeren.

Exclusief en luxueuze bemeubelde 3 slaapkamer-loft van +-250m2 in Tongeren.

Deze unieke bemeubelde loft bevindt zich op de 1e verdieping van de Chocoladefabriek met een bewoonbare oppervlakte van +- 250m2.
Er is een inpandig terras van 20m2, een binnenparking (garageplek) en een buitenparking. Voor de bezoekers is er een aparte parkeerplaats.
De typische kenmerken van de chocoladefabriek werden bewaard en in combinatie met de nieuwe elementen zorgen deze voor een mooie balans in deze loft. Achter het pand is er een fiets/wandelpad waardoor je je dadelijk midden in de natuur waant. De uiterst centrale ligging heeft als voordeel dat Hasselt, Maastricht als Luik op minder dan een half uur bereikbaar zijn. Op 10 min bereik je de E40/313 wat een vlotte verbinding naar Leuven en Brussel garandeert.

Bij het betreden van de inkomhal komt dadelijk het karakter van de prachtige fabriek je tegemoet. Zowel de trap als de lift komen toe in de extra inkomhal. Eenmaal binnen in de loft brengen de extra hoge plafonds en origineel gekleurde balkenstructuur, grote raampartijen en de grote leefruimte je dadelijk in de juiste sfeerzetting. Deze tijdloze loft is uitzonderlijk kwalitatief afgewerkt wat de industriële-ruwere bestaande elementen nog mooier laat uitkomen.
De open leefruimte van +- 110m2 is voorzien van een over complete maatkeuken met ontbijtzone, verschillende zithoeken, eetplaats en toegang tot het inpandig terras met hier ook weer deze hoge plafonds. Het ruime inpandige terras heeft prachtige vergezichten en een zicht op de grote gemeenschappelijke tuin. In het open leefgedeelte is er via de op maat gemaakte staal-glazen deuren toegang tot het slaapgedeelte/ inloop dressing / luxe badkamer en op maat gemaakte wasplaats/berging. In deze zone is er ook een apart gastentoilet terug te vinden. In de berging/ toilet is er gebruik gemaakt van de invisible Brems gelakte deuren. De mooie zwarte stalen trap leidt ons tot de 2 ruime slaapkamers met apart badkamer en toilet.

Kortom wie op een bijzondere plek in een luxueuze en instapklare loft wenst te wonen mag zijn/haar zoektocht hier stopzetten.

Buitengewone kenmerken;
- Volledig bemeubeld
- Hoogwaardig afgewerkt
- 250 m2 sublieme woonbeleving
- 3 slaapkamers
- 2 badkamers
- Dressing
- Volledig op maat gemaakt
- Vloerverwarming
- Airco
- Hoge plafonds
- Epc 107 kwh/j
- Mooie industriële sfeer in combinatie met de hedendaagse norm
- Inpandige parking
- Buitenparking
- Bezoekersparking

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2019
Bewoonbare oppervlakte
220 m²
Aantal verdiepingen
5
Aantal toiletten
2
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen

Garage en parking

Aantal garages
1
Aantal parkeerplaatsen
1
Certificaatnummer:
20191212-0002181540-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Alexander Willems De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Hasselt
Alexander Willems
Tel: +32 (0)11 36 86 86
GSM: +32 (0)478 33 66 36
alexander.willems@hillewaere.be

Maak kennis met Alexander Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!