Exclusieve Villa te Oud-Turnhout

Te Koop - Dennenlaan 8, 2360 Oud-Turnhout

Ref: 04/15210

€ 2 195 000

Vorige
Volgende
Moderne villa met wellness op 5.117 m² te Oud-Turnhout

Moderne villa met wellness op 5.117 m² te Oud-Turnhout

Deze strakke villa is zeer rustige gelegen in één van de mooiste lanen van Oud-Turnhout op een kavel van 5.117 m² met een straatbreedte van ca. 70m. Met een bewoonbare oppervlakte van méér van 1.000 m² is dit eigendom ideaal voor een groot gezin. Ze kreeg in 2018 nog een grondige renovatie en omvat oa een imposante inkomhal, een leefruimte van 2 zithoeken, een grote wasplaats, een volledige vernieuwde leefkeuken met eethoek, een binnenzwembad met wellnessfaciliteiten, een fitnessruimte, een kantoorruimte met vergaderruimte via aparte zij-inkom, een mastersuite, 4 bijkomende slaapkamers met 2 extra badkamers, een apart garagegebouw,...

Gelijkvloers:
De zeer ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire is voorzien van marmeren vloer en vormt het centrale hart van deze villa. Via dubbel openslaande glazen deur toegang tot de sfeervolle leefruimte. Men treft hier twee gezellige zithoeken, waarvan één met mooi ingewerkte gashaard. Een ruime wasplaats/praktische ruimte is via dubbele deur te bereiken vanuit de hal.
De keuken is in 2018 compleet vernieuwd en heeft rechtstreekse toegang tot terras. Ze is compleet ingericht met alle moderne apparatuur van Miele en beschikt over een gezellige eetplaats.
De wellnessruimte is bereikbaar vanuit de keuken. U treft hier een zeer verzorgd binnenzwembad, een relaxzone, een sauna, een hammam, een apart toilet, een inloopdouche,… Hier kunt u echt genieten!
Via een aparte zij-inkom te bereiken treft u een bureauruimte op parket met kitchenette en apart toilet met wc en urinoir. Momenteel doet dit bureel dienst als fitness- en ontspanningsruimte. Vanuit deze ruimte vertrekt een trap naar de bovenverdieping. Hier treft u een extra bureau- of vergaderruimte. Deze kantoorruimte met een totale oppervlakte van 130 m² biedt de ideale gelegenheid om van thuis uit te werken!

Eerste verdieping:
De statige trap geeft toegang tot de ruime nachthal met nieuwe parketvloer. We treffen hier 5 slaapkamers en 3 badkamers.
De mastersuite werd tevens in 2018 compleet vernieuwd en is uitzonderlijk ruim met een dressing, volledig uitgeruste badkamer en een grote slaapkamer met toegang tot het terras. Verder op deze verdieping treffen we aan de achterkant 2 ruime slaapkamers met eveneens toegang tot het terras en met een gedeelde badkamer voorzien van toilet, dubbele wastafel en inloopdouche. Nog 2 extra slaapkamers aan de voorkant en een 3de badkamer met douche, ligbad en dubbele lavabo. Apart toilet op de nachthal.
Eveneens terras vooraan over de gehele breedte van de villa.

Voorraad-/wijnkelder, alsook kelder met technische voorzieningen aanwezig.

Tuin:
Groot terras, gedeeltelijk overdekt, te bereiken vanuit alle leefvertrekken. Het garagegebouw biedt plaats voor 5 wagens. Mooi aangelegde tuin met een ideale zuidoost oriëntatie.

Bijzonderheden:
- Hoog afwerkingsniveau
- Ideaal voor groot gezin of thuiswerker - méér dan 1.000 m² bewoonbare oppervlakte!
- Het interieur van deze villa kreeg in 2018 een grondige opfrisbeurt in samenspraak met Segers interieur. Zo werden oa vernieuwd: keuken, binnendeuren, masterbedroom, kastwerk, wasplaats,...
- Grote kantoorruimte met aparte inkom
- Verwarming op aardgas + warmtepomp (vernieuwd in 2015)
- Airco in de slaapkamers
- Schitterende wellnessruimte

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
1994
Renovatiejaar
2018
Perceelopp.
5117 m²
Bewoonbare oppervlakte
1095 m²
Perceelbreedte
70.10 m
Perceeldiepte
70.91 m
Gevelbreedte
29.50 m
Woonkamer
74 m²
Keuken
50 m²
Aantal toiletten
6
Tuin
Ja
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woonpark
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Voorzieningen

Alarm
Ja
Airco
Ja
Zwembad
Ja

Garage en parking

Aantal garages
1
Aantal plaatsen in garage
5

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 6 705
EPC:
178
kWh/m²
B
Certificaatnummer:
20230502-0002880999-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Mies Willemsen De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Turnhout
Mies Willemsen
Tel: +32 (0)14 65 45 72
GSM: +32 (0)478 84 32 72
mies.willemsen@hillewaere.be

Maak kennis met Mies Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!