Buitengewoon goed in vastgoed

Uw woning aan de beste prijs verkopen,

vraagt professionele expertise op maat.

Maak nu een afspraak

Waarom Hillewaere?

Wij kennen de markt én uw buurt.

Met 20 jaar ervaring en de verkoop van duizenden eigendommen, hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd waarin we dagelijks de perfecte match vinden tussen koper en woning. De marktkennis van onze makelaars en hun persoonlijke aanpak geven u de beste garantie op een succesvolle verkoop. 

We zijn trots op de eigendommen die we op een buitengewone manier verkochten in uw buurt

 • Verkocht eigendom

Woning te Deinze

Verkocht

Woning te Deinze

Bewoonbare opp: 316 m²
Perceel opp: 1046 m²
Slaapkamers: 3

Industrie te Beerse

Verkocht

Industrie te Beerse

Perceel opp: 368 m²

Villa te Wellen

Verkocht

Villa te Wellen

Bewoonbare opp: 255 m²
Perceel opp: 1815 m²
Slaapkamers: 4

Louis te Oud-Turnhout

Louis te Oud-Turnhout

Meer info

Louis te Oud-Turnhout

Louis te Oud-Turnhout

Meer info

Villa te Oud-Turnhout

Verkocht

Villa te Oud-Turnhout

Bewoonbare opp: 389 m²
Perceel opp: 1842 m²

Woning te 's-Gravenwezel

Verkocht

Woning te 's-Gravenwezel

Bewoonbare opp: 805 m²
Perceel opp: 3100 m²
Slaapkamers: 4

Woning te 's-Gravenwezel

Verkocht

Woning te 's-Gravenwezel

Bewoonbare opp: 805 m²
Perceel opp: 3100 m²
Slaapkamers: 4

Wij gaan voor totale ontzorging bij de verkoop van uw woning.

Bij Hillewaere kan u rekenen op professioneel advies en persoonlijke begeleiding gedurende het ganse verkoopproces. Onze makelaar neemt via een geavanceerd backoffice systeem alles van u uit handen. Wist u dat onze eigen juridische dienst steeds instaat voor een vlotte afhandeling van de verkoop? Dát is wat we bij Hillewaere totaalservice noemen. 

Een performante marketingaanpak voor een succesvolle verkoop.

Bij Hillewaere zetten we de modernste technologieën in voor het vinden van potentiële kopers. Innovatieve digitale technieken worden gebruikt voor de optimale promotie van uw eigendom via online kanalen én met geavanceerde doelgroeptargeting. Via o.a. remarketing-technieken slagen we erin om de behoeften van potentiële kopers te detecteren en hen hun droomwoning ook proactief voor te stellen. Zo wordt uw eigendom optimaal gepresenteerd voor én gezien door de juiste kandidaat-kopers. Zowel online als offline, via onze eigen kanalen en ver daarbuiten. Dat is wat we bij Hillewaere verstaan onder een buitengewone marketingaanpak.

01.

Visualiseren

Kijken doet kopen. Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Daarom zetten we de nieuwste technieken in om uw woning optimaal in beeld te brengen. Naast een professionele fotoreportage met hoge resolutiebeelden en 360°-views, brengen we uw eigendom via een virtuele 3D-tour helemaal tot leven en zorgen we voor een sfeervolle vastgoedfilm die alle buitengewone kenmerken extra in de kijker zet. Ongezien in de vastgoedmarkt, maar voor ons een must have voor een succesvolle verkoop.

02.

Presenteren

Bij Hillewaere kan u rekenen op het allerbreedste bereik voor de promotie van uw eigendom. Zowel eigen kanalen als externe kanalen worden ingezet om uw woning aan het brede publiek te presenteren. Een enorm bereik aan potentiële kopers. Niet alleen online, maar ook offline zullen we uw pand presenteren. Dit doen we adhv een mooie brochure en extra postkaarten in de brievenbussen van uw regio.

03.

Inspireren

Onze high tech marketingmachine gaat echter nog een stapje verder. Aan de hand van innovatieve digitale tools zoals geavanceerde doelgroeptargeting, remarketing-technieken en alert-services slagen we erin om de behoeften van potentiële kopers te detecteren en hen zo hun droomwoning proactief voor te stellen. Daarnaast kan u rekenen op ons uitgebreide netwerk en onze opgebouwde databases om de juiste kopers extra te gaan bereiken.

04.

Faciliteren

Ons doel is om de potentiële koper volledig te ontzorgen en de aankoopbeslissing op die manier te vergemakkelijken. Onze ervaring leert dat de bezoeker baat heeft bij professioneel advies om alle mogelijkheden van een eigendom te zien. Naast onze hypotheekadviseurs en interieurarchitecten die de mogelijkheden in beeld kunnen brengen, bieden we ook aanvullende digitale tools aan die gaan van het simuleren van renovatie-opportuniteiten tot energieverbruik en een handige verhuis-assistent. 

Benieuwd naar de waarde van uw eigendom?

Een brede waaier aan factoren beïnvloeden de waardebepaling van uw eigendom. Het bepalen van de verkoopprijs dient uiterst zorgvuldig en correct te gebeuren. Onze makelaars staan u hierin bij met een zeer accurate kennis van de markt én een uitzonderlijk expertiseniveau. Wij kunnen het belang van hun professioneel advies dan ook niet genoeg onderstrepen. 

Bent u benieuwd naar de prijsrange waarin uw woning zich bevindt?  Dan bieden wij u hier graag onze digitale schattingstool aan om alvast een eigen computersimulatie te maken. 

Vind de makelaar in uw regio

Wij zijn trots op ons team van fantastiche makelaars. Elke dag opnieuw gaan zij ten volle voor de meest persoonlijke dienstverlening voor u als klant. Maak alvast kennis met onze makelaars in uw buurt

Benieuwd naar de waarde van uw eigendom?

We laten niets aan het toeval over.

Dit zijn de stappen die we samen zullen doorlopen.

 1. Stap 1: Vul het formulier op deze pagina in.

  Vul het formulier op deze pagina in en maak een afspraak met één van onze makelaars. Wist u dat u deze afspraak meteen online kan inboeken op een moment dat voor u het beste past? U ontvangt hiervoor van ons een mailtje. 

 2. Stap 2: Onze makelaar komt langs om naar u te luisteren.

  Onze makelaar met expertise in uw buurt komt langs om persoonlijk kennis te maken met u en uw eigendom en om te vernemen wat uw specifieke wensen en behoeften zijn.

   

 3. Stap 3: U ontdekt uw verkoopanalyse en alles over onze buitengewone aanpak.

  Tijdens een vervolgafspraak zal onze makelaar uw persoonlijke verkoopanalyse, inclusief waardebepaling, presenteren, alsook de buitengewone aanpak van Hillewaere om uw eigendom te verkopen. U verneemt wat alle stappen in het verkoopsproces inhouden en hoe wij deze bij Hillewaere concreet invullen. Zo heeft u een goed beeld van wat u allemaal kan verwachten en wat u concreet te wachten staat. 

 4. Stap 4: U beslist of we overgaan tot een samenwerking.

  Bent u overtuigd van onze aanpak? Dan verleent u ons de opdracht tot verkoop van uw woning door ondertekening van een mandaat en starten wij voor u uw buitengewone verkooptraject op. 

   

Sterk in verschillende vastgoedsegmenten

Met een brede waaier aan makelaarsdiensten is Hillewaere uitgegroeid tot een vaste waarde in de vastgoedmarkt. In die voortdurend evoluerende markt, spelen wij steeds opnieuw in op de wijzigende trends. We doen dit op een proactieve en innovatieve manier. Uw vastgoedplannen zijn onze uitdaging!