De verkoop van uw woning, buitengewoon aangepakt

Uw woning aan de beste prijs verkopen, vraagt professionele expertise op maat.

Maak nu een afspraak

Welkom bij Hillewaere

Een huis verkopen doet u doorgaans niet elke dag.
Bij Hillewaere hebben we jarenlange ervaring in het samenbrengen van kopers en verkopers, het onderhandelen en het koppelen van ratio & emotie. Op die manier realiseren we keer op keer voor beide partijen een mooie nieuwe toekomst en staan we u graag bij op een van de belangrijkste moment in uw leven.

Ontdek de buitengewone aanpak van Hillewaere.

Maak een afspraak

Onze aanpak

01

visualiseren

Verhoogde slaagkans door professionele woningpresentatie. Kijken doet kopen. We maken bij Hillewaere gebruik van de nieuwste technieken om uw woning optimaal en zo aantrekkelijk mogelijk in beeld te brengen. Van een professionele fotoreportage tot een virtuele 3D tour en een sfeervolle vastgoedfilm. Bij Hillewaere kan u rekenen op de meest kwaliteitsvolle presentatie van uw eigendom.

02

presenteren

Enorm bereik aan potentiële kopers via het Hillewaere netwerk en de Hillewaere marketingmachine. Bij Hillewaere profiteert u van ons gehele netwerk van kantoren en bedrijfstakken bij de promotie van uw eigendom. Naast het kwalitatieve bereik dat we hiermee voor u genereren, zetten we de breedst mogelijke online en offline kanalen en marketingtechnieken in voor een optimale promotie van uw woning.

03

inspireren

Wij gaan pro-actief op zoek naar de juiste koper via de modernste marketingtechnieken. Bij Hillewaere zetten we de innovatiefste technologiee?n in voor het vinden van potentie?le kopers. We zijn in staat de behoeften en het zoekgedrag van potentie?le kopers te detecteren en daarop te anticiperen door hun droomwoning aan hen voor te stellen. Dat is wat we bij Hillewaere verstaan onder een buitengewone marketingaanpak.

04

Excelleren

Onze vastgoedexperts realiseren voor u de beste prijs. Want de beste prijs onderhandelen is een kunst. Wij leiden voor u de dialoog. Onderhandelen is iets wat wij dagelijks doen en waar we bij Hillewaere ervaren in zijn. Wij adviseren u hoe te reageren op voorstellen met als doen de beste verkoopprijs te behalen. Door ervaring kennen we de verschillende oplossingen om tot een verkoop te komen.

05

Faciliteren

Wij ontzorgen u, maar ook de potentiële koper. Ons doel is om onze klanten bij te staan bij een van de belangrijkste momenten uit hun leven. Onze makelaars staan u bij de verkoop van uw woning bij met raad en daad. U kan op hen en en hun expertise rekenen in alle fases van het verkoopsproces.

We laten niets aan het toeval over.

Dit zijn de stappen die we samen zullen doorlopen.

 1. Stap 1: Vul het formulier op deze pagina in.

  Vul het formulier op deze pagina in en maak een afspraak met één van onze makelaars. Wist u dat u deze afspraak meteen online kan inboeken op een moment dat voor u het beste past? U ontvangt hiervoor van ons een mailtje. 

 2. Stap 2: Onze makelaar komt langs om naar u te luisteren.

  Onze makelaar met expertise in uw buurt komt langs om persoonlijk kennis te maken met u en uw eigendom en om te vernemen wat uw specifieke wensen en behoeften zijn.

 3. Stap 3: U ontdekt uw verkoopanalyse en alles over onze buitengewone aanpak.

  Tijdens een vervolgafspraak zal onze makelaar uw persoonlijke verkoopanalyse, inclusief waardebepaling, presenteren, alsook de buitengewone aanpak van Hillewaere om uw eigendom te verkopen. U verneemt wat alle stappen in het verkoopsproces inhouden en hoe wij deze bij Hillewaere concreet invullen. Zo heeft u een goed beeld van wat u allemaal kan verwachten en wat u concreet te wachten staat. 

 4. Stap 4: U beslist of we overgaan tot een samenwerking.

  Bent u overtuigd van onze aanpak? Dan verleent u ons de opdracht tot verkoop van uw woning door ondertekening van een mandaat en starten wij voor u uw buitengewone verkooptraject op. 

Maak hier uw afspraak voor een persoonlijke verkoopsanalyse

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Maak kennis met het uitgebreide vastgoedaanbod van onze collega-makelaars in Zuid-Europa. Van luxueuze villa’s aan de kust tot charmante appartementen en penthouses in pittoreske en historische steden. Droom weg bij een diverse selectie van onroerend goed in de meest gegeerde locaties langs de Middellandse zee. Samen met onze lokale collega's begeleiden we u graag tijdens uw zoektocht naar uw eigen stukje paradijs onder de warme zuiderse zon. Vanaf nu eenvoudig te consulteren via onze website!

Ontdek het hier