De keuze is tegenwoordig niet makkelijk: beleggen of sparen?

Met een lage rentestand is het groeipotentieel van uw gespaard vermogen beperkt. Bovendien is 100% kapitaalgarantie niet altijd zeker gebleken. Aandelen in beursgenoteerde bedrijven of fondsen kunnen heel erg stijgen maar ook erg dalen. Helaas weet u nooit wanneer en tot hoever.

Vastgoed ‘stenen’ vormen daarom een solide alternatief. Door de jaren heen bewijzen ze zich als een stabiele factor binnen de beleggingsportefeuille. Dit geldt echter niet voor al het vastgoed. Vooral kwalitatief sterk vastgoed kan zich beter weren in (economisch) slechtere tijden.

Hoe u bepaalt wat kwalitatief sterk vastgoed is? Op basis van uitgebreid en deskundig onderzoek op het gebied van factoren als locatie, grond, omvang, infrastructuur, (technische) faciliteiten, staat van onderhoud, de economische situatie in de regio, huurders & contracten. Gelukkig hoeft u dit onderzoek niet zelf te doen. Hillewaere Vastgoed, een vaste waarde in de lokale vastgoedmarkt en kenner van goede vastgoedbeleggingen, heeft een sterk vastgoedobject in de regio geselecteerd en voor u – als particuliere belegger – toegankelijk gemaakt!

Wij stellen u met enige trots het project Residentie Jacobsmarkt voor – serviceflats in het centrum van Turnhout. Het gaat hierbij om een belegging met een lange termijn visie en een duidelijke rendementprognose. Het is zeker geen belegging voor snelle ‘goudzoekers’, maar wel voor beleggers die op zoek zijn naar een betrouwbare belegging met een stabiel rendement, een lage kostenstructuur en een transparante beleggingsstrategie.

Het gaat hier tenslotte om een vastgoedproject met drie ‘A’ kwaliteitscriteria : een bijzondere ligging, waardevol op een markt met stijgende vraag én verrijkt met toegevoegde waarde (medische zorg-aspect) die aan potentieel wint.

Meer info? Contacteer ons op 014/45.10.11.