Bent u op zoek naar rendement? Kom dan naar de grootste geldbeurs van België, Finance Avenue, en krijg waardevolle geldtips van topstrategen.
 
Is beleggen in Zorgvastgoed interessant? Welke aandelen moet u vandaag kopen? Hebben groeimarkten hun glans verloren? Moet u nog beleggen in grondstoffen? Zijn obligaties een veilige haven?
Volg de spraakmakende debatten met de kopstukken van de financiële wereld. Wandel binnen bij een recordaantal exposanten. En neem deel aan meer dan 50 workshops en conferenties.
 
Hillewaere Vastgoed ontvangt u graag op haar stand voor meer info & tips.
Tevens bent u van harte welkom op onze workshop over 'Beleggen in zorgvastgoed' om 14u:
Kevin Prinsen, beleggingsexpert van Hillewaere, bespreekt dé ideale combinatie van veiligheid en rendement. Met de rente die op een historisch dieptepunt staat, zijn veel beleggers op zoek naar een beter alternatief voor hun spaargeld. Daarnaast maken mensen zich zorgen over het behoud van hun koopkracht wanneer de rente en de inflatie straks terug gaan stijgen. Beleggen in vastgoed en meer bepaald in zorgvastgoed biedt de ideale oplossing die veiligheid en een goed rendement combineert. Een belegging in erkende assistentiewoningen levert namelijk een huurrendement van 4 à 6% op. De minimale huurgarantie en de bescherming van uw koopkracht door de automatische indexatie van uw huurgelden zorgen dan weer voor de nodige gemoedsrust. Na meer dan 35 jaar is Hillewaere uitgegroeid tot een begrip in de vastgoedwereld. In 2012 werd Hillewaere door CIB Vlaanderen nog bekroond met de award van Beste Werkgever in de vastgoedsector. Met meer dan 1000 vastgoedobjecten in portefeuille en een aparte afdeling beleggingsvastgoed is Hillewaere de ideale partner om u wegwijs te maken in de wereld van het beleggingsvastgoed. 
 
Het volledige programma van Finance Avenue, kan u hier downloaden.
 
Ziet u al de mogelijkheden op 15 november? 
Schrijf u nu hier gratis in of surf naar www.financeavenue.be