Mag het in uw volgende woning "ietsje" meer of extra zijn? Deze luxevilla in Oud-Turnhout, op een perceeloppervlakte van 9.500 m², heeft ruime ontspanningsmogelijkheden zodat u uw woning zelfs niet meer hoeft te verlaten. "In de discotheek kan je makkelijk tot 50 mensen entertainen", zo zegt onze makelaar voor dit eigendom, Mies Willemsen. Het lijstje met troeven voor dit eigendom is dan ook eindeloos. Kijk samen met Het Laatste Nieuws mee binnen en laat u verwonderen.


Toegegeven, voor de gemiddelde Vlaming ligt de verkoopprijs van deze villa ruim te hoog. Maar voor wie er wel het budget voor heeft, zijnde 4 miljoen euro, is deze state-of-the-art villa in Oud-Turnhout, gebouwd in 2015, het absolute neusje van de zalm. Op een prachtig domein van maar liefst 9.500 m² groot, dat rondom uitkijkt over weilanden, vindt u naast de statige villa ook een buitenzwembad en luxueus poolhouse terug. Binnen in de villa komt u eveneens ogen tekort. Niet alleen de inpandige garage met autolift voor 6 wagens, maar vooral de uitgebreide wellness, een heuse cinemazaal en discotheek met eigen bar en wijkamer spreken echt tot de verbeelding.

Impressionant uitzicht

"Bij vastgoed is ligging het belangrijkste van allemaal. En daar begint het bij deze uitzonderlijke villa al goed. Deze stijlvolle manoir, geheel opgetrokken in gekaleide baksteen, is prachtig gelegen aan de rand van de residentiële villawijk De Lint, aan de rand van het dorp", zo vertelt onze makelaar Mies. "Dit maakt dat je overal vlak bij bent. Maar vooral het uitzicht achteraan is impressionant: een prachtig vergezicht over de weilanden met de perfectie oriëntatie: zuidwest, voor een schitterende zon van de middag tot ze ondergaat."

De inkomhal strekt zich in de hoogte uit tot de tweede verdieping en zorgt zo voor een mooi dieptezicht over de tuin en het overdekte terras. De laterale hal achteraan zet de woonruimtes op het gelijkvloers met elkaar in verbinding. "Rechts bevinden zich het riante salon met gashaard, een separate zithoek met zicht op de tuin en een kantoor. Aan de linkse zijde van de hal is de prachtige leefkeuken. Deze is enorm ruimtelijk door de ramen langs alle zijden, de toegang tot het overdekte terras achteraan en de geïntegreerde eetruimte met opnieuw een gashaard. De keuken is uitgerust met alle mogelijke toestellen inclusief wijnkoeler", aldus Mies.

(Auto)lift aanwezig

Verder vindt u op het gelijkvloers nog een garage voor 2 wagens en een autolift terug. Deze autolift leidt naar een bijkomende ondergrondse garage waar nog eens 4 extra wagens gestald kunnen worden. De villa huist bovendien nog een andere lift die alle verdiepingen verbindt. U hoeft dus niet noodzakelijk de trap te nemen om naar de bovenste verdiepingen te gaan. De eerste verdieping telt niet alleen de master bedroom, maar ook nog heel wat andere slaap- en badkamers. Met name in totaal 5 slaapkamers, 4 badkamers en 7 toiletten in de volledige villa, waarvan enkele zich op de tweede verdieping bevinden.

Maar het is vooral de ogen uitkijken op de kelderverdieping, of het souterrain, zoals onze makelaar Mies het liever noemt, gezien het afwerkingsniveau op deze verdieping op gelijke hoogte is met dat van de rest van de villa.

Ruime ontspanningsmogelijkheden

"In het souterrain bevinden zich allerlei ontspanningsruimtes. We beginnen met de cinemaruimte, hier kan je gemakkelijk met 10 mensen in alle comfort films kijken tot in de vroege uurtjes. Verder is er een wellnessruimte met Finse saune, stoomcabine en jacuzzi. Aan de andere zijde van de gang bevindt zich de bar met heuse discotheek en bijhorende accessoires: DJ booth, rookmachine, laser, moving heads en karaokefaciliteiten. Hier kan je makkelijk tot 50 personen entertainen die via de aparte buitentrap ook niet door de woning moeten. Een glazen wand biedt zicht op de verfijnde wijnkamer."

De bewoonbare oppervlakte bedraagt 1.150 m², de totale perceeloppervlakte is 9.540 m² en de villa heeft een perceelbreedte van 75 m.

Graag nog wat meer informatie? Bekijk deze luxevilla met ruime ontspanningsmogelijkheden online via deze link.

Bron: Het Laatste Nieuws
Origineel bericht geschreven door: journalist Jef Van Nooten