Parkdomein “De Maeskens” is een gloednieuw project in het centrum van Arendonk dat bestaat uit maar liefst 109 appartementen en een handelspand, verdeeld over 5 unieke residenties. Deze residenties zijn allen voorzien van de meest vooruitstrevende ecologische en hoogtechnologische voorzieningen zoals de nieuwste Viessmann warmtepompen zodat u kan koelen en verwarmen met vloerverwarming, automatische ventilatie D en zonnepanelen. Kortom, wonen in een duurzame, tijdloze en groene ontwikkeling. Dat is pas “future-proof wonen” in alle comfort.  

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

“De Maeskens” wordt opgetrokken op de oude site van basisschool “De Wamp” in het centrum van Arendonk. Het project vormt zo het nieuwste en grootste groene woonerf in Arendonk, te midden van alle nodige voorzieningen en met een vlotte bereikbaarheid. 

De bewoonbare oppervlaktes van de appartementen in de verschillende residenties variëren tussen 62 m² en 153 m², met 1 tot 3 slaapkamers. De appartementen hebben ruime privé terrassen, lichtrijke leefruimtes en een prachtig aangelegde, gemeenschappelijke parktuin

In “De Maeskens” wordt er hoogwaardig en op maat afgewerkt, volgens uw eigen smaak en in samenspraak met de interieurarchitect. Een buitengewone woonbeleving verzekerd. 

Wil u graag wonen of investeren in een duurzaam, hedendaags appartement in het gezellige Arendonk? Dan is “De Maeskens” uw eerste keuze. Maak nu een afspraak met onze makelaar via +32 (0)14 49 03 03 of nieuwbouw@hillewaere.be zodat deze de plannen en het lastenboek van dit mooie project kan toelichten.