De nieuwe fase 2 van nieuwbouwproject De Zevenster in Retie omvat 2 moderne residenties in een tijdloze bouwstijl. De appartementen en handelspanden zijn optimaal voorzien van ruimte en licht dankzij grote raampartijen en worden hoogwaardig en kwalitatief afgewerkt op maat. De BEN-norm zorgt voor een grote energetische performantie waardoor future-proof wooncomfort is gegarandeerd. De gemeenschappelijke binnentuin als rustzone en groene long van het project is een grote extra troef. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over dit project 

De Zevenster is centraal gelegen aan de markt en het gemeentepark van Retie. U bent dus zeker van een optimale bereikbaarheid met de nodige faciliteiten op wandelafstand. 

De bewoonbare oppervlaktes van de appartementen variëren tussen 71 m² en 132 m² met 1, 2 of 3 slaapkamers en elks een ruim privatief terras. De 15 appartementen en 2 handelspanden zijn verdeeld over residenties De Brouwerij en Limonat. De lichtrijke appartementen worden luxueus, volledig en volgens het lastenboek op maat afgewerkt met kwalitatieve materialen, volledig in samenspraak tussen u en de bouwheer.

Zelf parkeren kan in de ondergrondse privatieve parking, ontspannen doet u in de groene binnentuin. Uw bezoekers vinden eenvoudig een parkeerplaats op de publieke parking aan het park nabij het project.

De Zevenster hanteert de BEN-normering en voorziet onder meer in balansventilatie en vloerverwarming. Energiezuinigheid is dus een prioritair aspect van het project. 

Interesse in een stijlvol en energiezuinig BEN-appartement of graag wat meer informatie over De Zevenster Fase 2 in Retie? Bel ons nu op 014 49 03 03 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor een afspraak met onze makelaar.