Stijlvol en kwalitatief wonen in een landelijke, groene omgeving? Kom dan zeker “Drie Duiveltjes” eens ontdekken. Het vroegere gebouw werd volledig onder handen genomen en voldoet nu aan de huidige normen en het hedendaagse wooncomfort dat u verkiest. Een buitengewoon ver-nieuwbouw project van de allerhoogste kwaliteit. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

“Drie Duiveltjes” dankt zijn naam aan de historische benaming “Drieduiveltjeshoek”. Het raakpunt van de 3 gehuchten Gelinden, Klein-Gelmen en Engelmanshoven. In dat laatste charmante, groene dorp is dit project gelegen. Op slechts 7 km afstand van Sint-Truiden is deze locatie de ideale mix tussen landelijke rust en stilte en het bruisende stadsleven

We bieden in deze totale ver-nieuwbouw 2 handelspanden en 3 ruime appartementen aan, variërend van 114 m² tot 134 m² bewoonbare oppervlakte. Het gebouw werd totaal gestript en volledig heropgebouwd met nieuwe materialen en technieken zoals vloerverwarming en ventilatie D. Alles werd vernieuwd, tot in het kleinste detail. 

Dankzij de ruime afwerkingsbudgetten kan u uw aankoop in “Drie Duiveltjes” naar eigen smaak afwerken, op basis van uw voorkeur inzake materialen en stijl. De bouwheer en architect staan garant voor een zorgeloze opvolging. 

Kiest u voor een nieuwe woonst of werkplek in het gezellige Engelmanshoven? Dan is “Drie Duiveltjes” een ideale keuze. Bel ons nu op +32 (0)11 36 86 86 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be zodat we de plannen verder aan u kunnen toelichten.