Maak kennis met deze nieuwe, energiezuinige realisatie in het centrum van Ravels-Eel. “Ecclesia” is een tijdloos bouwwerk met Kempisch karakter waar een hoogwaardige en kwalitatieve afwerking gegarandeerd is. De ruime appartementen baden in het licht dankzij de grote raampartijen. De privatieve terrassen en groene gemeenschappelijke binnentuin geven u de mogelijkheid om ook buiten volledig tot rust te komen. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

“Ecclesia” is ideaal gelegen in de gezellige dorpskern van Ravels-Eel. Openbaar vervoer, horeca, een bakker en school zijn op wandelafstand te bereiken. De landelijke ligging nodigt bovendien uit tot prachtige wandelingen en fietstochten. 

De bewoonbare oppervlaktes van de appartementen variëren tussen 100 m² en 162 m², met de keuze uit 2 of 3 slaapkamers en een privatief terras dat uitkijkt op de binnentuin. Ruimte, licht en een luxueuze afwerking staan er centraal. De gehanteerde BEN-norm zorgt er daarnaast voor dat u energiezuinig woont in alle hedendaagse comfort. 

De appartementen worden op maat en naar uw smaak afgewerkt in samenspraak met de bouwheer, zijnde de kwalitatieve aannemer Pluym-Van Loon. De perfectie wordt benaderd dankzij het gebruik van alleen maar hoogwaardige materialen. 

Een nieuwe, energiezuinige woonst of investering in het centrum van Ravels-Eel? “Ecclesia” biedt u alles wat u zoekt. Bel onze makelaar op +32 (0)14 45 10 11 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be zodat deze het lastenboek en de plannen verder kan toelichten.