Wij verkopen B&B Veado in Turnhout. Waarom? Dat vertellen we u graag.

Samen kozen we ervoor om in 2017, na 40 jaar onze eigen zaak in de plantensector te hebben gerund, dat leven achter ons te laten en vlak bij het Stadspark in Turnhout een eigen B&B uit te baten.

Toen we het pand van de befaamde architect Schellekens tegenkwamen, zagen we dat het perfect kon dienen als B&B. Wij wonen in de ene helft, de andere helft bouwden we om tot drie luxueuze gastenkamers. Met  succes, bleek al snel, want we staan sinds 2019 aan de top van de B&B's in Turnhout.

We mochten zowel particuliere als professionele gasten ontvangen en kwamen zo zonder kleerscheuren de coronaperiode door. Bovendien beslisten we om ook voor het prestigieuze Green Key label te gaan, zodat onze focus op duurzaamheid bewezen werd. Dat merkt u in de producten die we gebruiken, zowel in de kamers als bij het ontbijt.

Waarom dan verkopen als alles goed zit? Het is simpelweg tijd om de fakkel door te geven aan een volgende generatie. We willen dichter bij onze (klein)kinderen en vrienden zijn. Het succes van de B&B kwam immers niet vanzelf, we hebben er hard aan en voor gewerkt. Dat loonde, maar nu is het voor ons wel tijd om het rustiger aan te doen.

Heeft u interesse in ons verhaal en zin om onze B&B over te nemen? Om in te stappen in een B&B met een bewezen reputatie en waar toch nog ruimte is om er uw eigen ding van te maken? Kan niet beter, toch? We kijken ernaar uit om u te ontmoeten. Tot snel.

Ontdek het eigendom via deze link of neem rechtstreeks contact op met de verkopende makelaar via mies.willemsen@hillewaere.be.