Vrijdag vindt Equestrala'11 plaats. De wel-klinkende naam is het omhulsel van een avond die

iedere speler uit de hippische sector zal aanspreken, het achtervoegsel '11 voor 2011, geeft aan dat het een
jaarlijks weerkerend evenement zal worden.
 
Wat is Equestrala?
 
Equestrala is een initiatief van Frederik Meersman (Flanders Horse Expo - CSI** Ghent), Frederik De Backer (WEN) en Stijn Van Campenhout (WEN) dat op 9 december in de stijlvolle Hangar 26 in Antwerpen zijn debuut maakt.
 
De 3 initiatiefnemers zijn niet aan hun proefstuk toe maar gooien het deze keer over een totaal andere boeg. Op deze gala-avond zal er teruggekeken worden op het sportieve seizoen 2011.
 
Het gala-diner, dat het eerste luik vormt zal een uitgelezen kans worden om nog eens na te kaarten over de resultaten en evenementen in 2011. De avond is doorspekt met een show die ook de nieuwe Belgische Kampioenen zal huldigen en nog enkele andere 'specials' in de kijker zal plaatsen. Het wordt een unieke avond waarop alle mogelijke partijen kunnen en moeten aanwezig zijn, zowel de organisator, de ruiter, trainer, groom of ondernemer, maar ook de fokker of het aanstormend talent.
 
Het opzet was van bij het eerste gesprek duidelijk, kwaliteit, zowel in de show als het diner met een volledige dekking van de paardensport waar iedereen, iedereen kan ontmoeten.
 
Niet alleen de bekendste takken zoals springen, dressuur en eventing maar elk onderdeel, gehuisvest bij de nationale federatie KBRSF krijgt de nodige aandacht. Ook horseball, endurance, voltige, reining, para-equestrian en mennen komen aan bod.
 
Het zal een overkoepelend nationaal event worden waarop iedereen welkom is!
 
De plaatsen voor het diner zijn beperkt en moeten vooraf gereserveerd worden via de website.
 
Ongetwijfeld is dit een uitgelezen moment voor bedrijven om een soort 'eindejaars-moment' te beleven met klanten, relaties of werknemers. Om het toch laagdrempelig te houden en de brede basis aan te spreken is het Gala-bal achteraf voor iedereen toegankelijk.
 
Want op het einde van de rit willen we allemaal een geweldig feestje kunnen meepikken...
 
Praktische info :
Equestrala'11 - 9 December 2011 - Hangar 26 Rijnkaai Antwerpen
Info & Tickets: www.equestrala.be - info@equestrala.be