De voorbije 30 jaar bemiddelde Hillewaere Makelaars bij de verkoop van een groot aantal manèges, stoeterijen en woningen met paardenfaciliteiten.

Sinds begin 2011 groepeerden wij deze expertise in een aparte afdeling: Hillewaere Hippisch Vastgoed. Of het nu gaat om privaat vastgoed of om een hippisch bedrijf gespecialiseerd in jumping, dressuur, westerndisciplines, mennen,... recreatief, semi- of hoogprofessioneel, wij hebben deze kennis in huis. Desgewenst kan onze service ook uitgebreid worden tot een volledige begeleiding inclusief projectdossier en businessplan.


Paardengerelateerd vastgoed kopen, verkopen, huren, exploiteren…? Dan is er geen betere partner op lokaal niveau. Onze afdeling Hippisch Vastgoed kan inmiddels maar liefst 3.284.098 m² aan paardeneigendommen aanbieden, verspreid over de volledige Vlaamse regio. Een selectie van dit paardenvastgoed kan U bekijken op onze website. Echter, niet elk paardeneigendom wordt gepubliceerd. Een heel aantal vastgoedpanden wordt discreet aangeboden ofwel omdat het verkoop/verhuurdossier nog in voorbereiding is, ofwel op specifiek verzoek van de eigenaar. Deze eigendommen bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek met geïnteresseerde kandidaten.