België is het toonvoorbeeld in de paardensport, met een zeer uitgebreid gamma van zowel regionale als internationale wedstrijden. Hiermee is Vlaanderen de ideale uitvalsbasis voor de internationale professionele ruiter. Bovendien zijn de combinaties met Belgische gefokte paarden niet meer weg te denken van het podium. Vlaanderen kent daarnaast ook een groot aantal hobbyruiters en semi-professionelen. Ook voor deze profielen kan Hillewaere Hippisch Vastgoed een helpende hand bieden in het aftoetsen van de lokale markt en de lokale makelaars, gaande van enkele stallen tot professionele accommodaties. 

Uw hippisch makelaar, Yara Coppé

Met meer dan 25 jaar nationale en internationale ervaring als amazone en 7 jaar ervaring in het vastgoed als hippisch makelaar, is Yara Coppé een absolute meerwaarde in uw zoektocht naar of de verkoop van uw hippisch eigendom. Naast kennis van (milieu)vergunningen heeft Yara ook expertise in de reglementering van zonevreemde of bedrijfswoningen. Binnen haar brede nationale en internationale netwerk gaat ze actief op zoek naar de juiste koperprofielen en eigendommen. Hierbij is discretie verzekerd. 

De stokpaardjes van Hillewaere Hippisch Vastgoed

  • Innovatieve digitale marketing
  • Internationaal cliënteel
  • Persoonlijke aanpak
  • Partnership met Equnews en De Paarden Gazet

Bekijk ons volledige aanbod hippisch vastgoed via deze link.

Een hippisch eigendom kopen of verkopen? Contacteer uw hippisch makelaar, Yara Coppé, via yara.coppe@hillewaere.be of op 0032 472 71 45 39.