Kan jij net zoals onze makelaars de perfecte combinatie maken? Speel mee en maak kans op €2.000 shopping-budget voor de inrichting van jouw terras.
 

De lente laat zich eindelijk weer zien. Heerlijk buiten genieten met jouw favoriete bubbel. Hoog tijd dus om die outdoor-meubels van onder het stof te halen. Kan jouw terras achter wel een opfrisbeurt gebruiken? Hillewaere to the rescue! Neem deel aan onze wedstrijd en krijg de inrichting* van jouw exterieur cadeau.

*Tuinmeubilair ter waarde van €2.000,00, excl. BTW. Niet cumuleerbaar met andere acties en niet inwisselbaar voor geld.

Hoe kan je winnen?

Een woning is meer dan het aantal slaapkamers of badkamers. Elk eigendom heeft een eigen verhaal, het verhaal van de huidige en toekomstige bewoners. Onze makelaars zijn buitengewone makelaars, matchmakers die elke dag volop gaan voor de perfect match tussen woning, verkoper en koper. Ze gaan steeds door tot ze die gevonden hebben.

Wij dagen jou uit om hetzelfde te doen.

Hieronder zie je 4 woningen en 4 foto's met quotes van gezinnen die in deze eigendommen wonen. Deze staan nu nog in willekeurige volgorde. Aan jou om de juiste woning met het juiste gezin te matchen. Kan jij er minstens 2 van de 4 correct combineren? Dan maak je kans op onze fantastische, lenteproof hoofdprijs.

Een tip? Bezoek de pandpagina van elke woning om wat extra informatie te vergaren.

Deelnemen kan door het onderstaande wedstrijdformulier volledig in te vullen.

LET OP: er zijn enkele spelregels verbonden aan deze wedstrijd. Neem deze zeker door.

Spelregels/praktisch

- De winnaar is degene die het wedstrijdformulier volledig invult, minstens 2 juiste matches maakt én de schiftingsvraag het dichtste benadert.
- Iedereen is vrij om deel te nemen aan deze wedstrijd, met uitzondering van eigen medewerkers en hun partners.
- Enkel de eerste deelname is geldig en is dus de enige die telt. Het is niet toegelaten om meerdere keren deel te nemen met dezelfde naam of hetzelfde e-mailadres. Dubbele inschrijvingen worden gediskwalificeerd.
- Bij de eigenaars van bovenstaande woningen wordt hun eigen adres uitgesloten. Zij nemen dus enkel geldig deel wanneer ze 2 matches vinden buiten hun eigendom.
- De wedstrijd loopt tot en met 2 mei 2021, 17 uur.
- De winnaar zal uiterlijk 2 weken nadien bekendgemaakt worden.

Veel succes en plezier aan alle matchmakers!