“Hof Berlaere” is een uiterst centraal gelegen nieuwbouwrealisatie met 8 BEN-woningen en 3 BEN-appartementen in Berlaar. Dankzij de moderne uitstraling, alsook de doorgedreven ecologische waarden, heeft dit nieuwbouwproject bijzonder veel karakter en comfort. De doordachte architectuur zorgt ervoor dat u met zekerheid kan genieten van hedendaags comfort en de gewenste kwaliteit met het oog op de toekomst. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

“Hof Berlaere” kent een topligging in het centrum van Berlaar, met alle nodige faciliteiten zoals scholen en winkels vlakbij. Ook het openbaar vervoer bevindt zich op wandelafstand. Een vlotte verbinding is hier dus zeker en vast gegarandeerd. 

De oppervlaktes van de woningen variëren tussen 118 m² en 156 m², allen met 2 of 3 slaapkamers en een ruime tuin. De bewoonbare oppervlaktes van de appartementen liggen tussen 64 m² en 81 m², met 1 of 2 slaapkamers en een sfeervol terras of tuin voor het gelijkvloers. Elke woonunit wordt hoogwaardig afgewerkt met onder meer vloerverwarming, een sublieme kwaliteitskeuken en mooie badkamer. 

De bouwheer staat garant voor een buitengewone afwerking, in samenspraak met u als klant. Alles kan dus nog naar eigen smaak ingericht worden. De coördinatie blijft in handen van de bouwheer die zo de kwaliteit en een goede opvolging zal verzekeren.

“Hof Berlaere” voldoet bovendien aan de BEN-norm E < 20. Dit betekent dat u 5 jaar lang vrijgesteld wordt van uw onroerende voorheffing. 

Comfortabel en energiezuinig wonen in een residentie met moderne architectuur? Check. Bel onze makelaar op +32 0(15) 69 50 50 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be zodat we u het lastenboek en de plannen kunnen toelichten. Tot binnenkort!