Dag van de Zorg is een opendeurdag voor zorg, welzijn en de witte economie. Dit jaar gaat een nieuwe editie door op zondag 18 maart 2018 en wij zullen je graag te woord staan bij de Serviceflats van Poortvelde te Aarschot.

De Dag van de Zorg wil een maatschappelijk draagvlak creëren voor de noden en de ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector. De toon is positief en assertief – de zorg is immers één van de belangrijkste sectoren (ook economisch en op het gebied van werkgelegenheid) en heeft een groot maatschappelijk belang voor alle mensen, jong en oud. De Dag van de Zorg wil met een bundeling van krachten de sector in zijn volle omvang en diversiteit op de kaart zetten: ziekenhuizen, voorzieningen voor personen met een handicap, woonzorgcentra en kinderdagverblijven; maar ook de farmaceutische bedrijven, de medisch-technologische industrie en KMO’s die hulpmiddelen ontwikkelen; de artsen, de huisartsen, de apothekers en de paramedici; het onderwijs en de onderzoekscentra; de residentiële zorg en de thuiszorg; de ziekenfondsen en de patiëntenverenigingen…

KOM LANGS OP 18 MAART 2018 TUSSEN 14U EN 17U EN ONTDEK DE UNIEKE CONDITIES in Project Poortvelde.
Geniet van een gratis toelichting over de werking van Poortvelde (naar bewoners toe) en over Investeren in serviceflats.

· Toelichting van VULPIA omtrent het leven in residentie Poortvelde
· Informatie over de aankoop en mogelijkheden van een serviceflat

Residentie Poortvelde is een gloednieuwe residentie gelegen in een nieuw stadsdeel van Aarschot. Onze gezellige residentie biedt plaats voor 60 residenten in het woonzorgcentrum en beschikt over 24 assistentiewoningen. 

Meer info over Residentie Poorvelde vindt u hier.

Dag van de Zorg wordt gesteund door de Vlaamse overheid, zorgambassadeur Lon Holtzer, Flanders’ Care, de VDAB, de koepelorganisaties uit de zorg- en de welzijnssector en de witte economie.