In "Kloosterhof" komt u thuis in een prachtig appartement met bijzonder veel klasse en charme. De authentiek bewaarde elementen uit het vroegere kloostergebouw, dat dateert van 1884, zorgen voor een unieke sfeerbeleving. Dankzij de totaalrenovatie kan u echter ook met zekerheid genieten van het hedendaagse nieuwbouwcomfort en de gewenste kwaliteit die bij uw levensstijl aansluit.

Wordt u nieuwe eigenaar van één van deze authentieke parels?

Over het project

"Kloosterhof" is ideaal gelegen in het centrum van Turnhout, met alle nodige voorzieningen op wandelafstand bereikbaar. Dit unieke project omvat 6 karaktervolle appartementen, opgetrokken in een authentiek kloostergebouw. De totaalrenovatie zorgt voor sfeervol wooncomfort en een hoogkwalitatieve afwerking boven de nieuwbouwstandaard.

De appartementen hebben oppervlaktes tussen 60 m² en 136 m² en 1, 2 of 3 royale slaapkamers. De eiken parketvloeren, volledig afgewerkte kwaliteitskeukens en mooie, luxe badkamers zijn een echte troef. Elk appartement kan naar eigen smaak afgewerkt worden, in coördinatie door de bouwheer die de kwaliteit en goede opvolging garandeert.

Wil u dit unieke project graag leren kennen? Kom "Kloosterhof" dan ontdekken bij onze makelaar.

"Kloosterhof" valt onder volledige registratie en er is dus geen BTW van toepassing. Dit maakt het project extra interessant, zeker ook als ideale investeringsopportuniteit. Voor eigen bewoning aankopen aan 6% registratie kan ook indien u voldoet aan de voorwaarden.

Spreken de klasse en het charmante karakter van "Kloosterhof" u aan? Bel ons dan nu op +32 (0)14 45 10 11 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be zodat we het lastenboek en de prestigieuze plannen verder aan u kunnen toelichten.