Het is weer lente. De zon begint steeds langer te schijnen, knoppen ontluiken en bomen tooien zich met fris groen blad. Tuinen komen opnieuw tot leven en de opgefriste terrassen lonken. Graag ook eens in onze tuinen komen terrassen? Dat kan! Want wist u dat wij als enige makelaar ook het exterieur van onze woningen scannen? Zo kunnen potentiële kopers, naast het interieur, ook virtueel de tuin of het terras bezoeken en alle gevels bekijken. Van buitengewone beeldvorming gesproken. Letterlijk. Ook lentekriebels? Kom terrassen bij Hillewaere en droom weg bij de tuin die de lente laat stralen. 


Een BUITENgewone woningpresentatie

Bij Hillewaere Vastgoed kunnen potentiële kopers reeds enkele jaren op virtuele ontdekkingstocht gaan doorheen de woningen in het aanbod. Maar wist u dat dit ook mogelijk is in de tuinen? We zijn hierin uniek in de markt en bieden als enige makelaar deze next level woningpresentatie aan. Net zoals het interieur wordt ook het exterieur volledig digitaal gescand zodat potentiële kopers in 3D door de tuin kunnen wandelen. Een luxueuze buitenkeuken, zwembad of stijlvol zonneterras? Keuze te over. 

De tuin als beslissende factor 

Wist u dat een tuin een belangrijke, of zelfs beslissende, rol speelt bij de verkoop van een woning omdat het voor potentiële kopers vaak de eerste indruk bepaalt? Een mooie buitenruimte vergroot niet alleen de waarde, maar zorgt ook voor een positieve sfeer. Een tuin creëert een extra leefruimte waar ontspanning en rust centraal staat. Een tuin die mooi en goed in beeld wordt gebracht, kan de verkoopkansen dus gegarandeerd verhogen. 

Komt u ook terrassen bij Hillewaere ? Graag tot snel. 

Bekijk ons volledige aanbod via deze link