De nieuwe fase 4 van parkcreatie 'Neerhof' in Oud-Turnhout omvat gebouwen A en B. De verfrissende, luchtige architectuur met mooie, kwalitatieve doorkijkappartementen staat ook in dit deel van het project centraal. De 40 stijlvolle appartementen bieden wooncomfort op het hoogste niveau, maar ook een duurzaam en energiezuinig karakter dankzij een zorgvuldige keuze aan hoogkwalitatieve materialen

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

Parkdomein 'Neerhof' is zeer gunstig gelegen op wandelafstand van het centrum van Oud-Turnhout. De gebouwen van fase 4 liggen aan de Neerstraat. Dankzij het groene patio karakter met mooi aangelegde, gemeenschappelijke binnentuin, geniet iedere bewoner er van een eigen stukje groen in een sfeervolle oase van rust. 

De bewoonbare oppervlaktes van gebouwen A en B in fase 4 variëren tussen 58 m² en 140 m², met allen een ruim privatief terras en de keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers. De appartementen hebben grote ramen en worden stijlvol afgewerkt met kwalitatieve materialen. 'Neerhof' voldoet aan de BEN E20-normering door het gebruik van geothermische warmtepompen, gemeenschappelijke zonnepanelen, standaard vloerverwarming en optimale ventilatie. Future-proof wonen dus. 

Kortom, 'Neerhof' biedt alles om elke dag te genieten van uw nieuwe stek. 

Benieuwd naar meer? Bel ons nu op +32 (0)14 45 10 11 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor een afspraak met onze makelaar zodat wij het lastenboek en de plannen verder kunnen toelichten. Tot binnenkort in 'Neerhof'!