Le Bon Vivant, dat is goed leven en wonen in een uiterst zuinig en ruim duplex appartement in de volledig herontwikkelde “Le Bon”-site in Turnhout. Een luxueuze, hoogwaardige afwerking op maat en hedendaags wooncomfort zijn er gegarandeerd. Het gebruik van duurzame materialen en de nieuwste energietechnieken maken van dit project een toonbeeld van ecologisch verantwoord wonen. Zorgeloos de toekomst in. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

Le Bon Vivant is het woongedeelte van de vernieuwde “Le Bon”-site in het centrum van Turnhout. Een unieke en hechte community, omringd door tal van handelszaken en bovendien zeer vlot bereikbaar. 

De bewoonbare oppervlaktes van de duplex appartementen bedragen 120 m² of 121 m², met elks 2 slaapkamers en een ruim privatief terras van 36 m² of 37 m². Een op maat gemaakte Italiaanse keuken, prachtige badkamer, inmaakkasten en parketvloeren zijn maar enkele voorbeelden van de inrichting, waarvan de uitwerking werd bedacht door de gekende interieurarchitecten van MORE Concept. Kwaliteit staat er dus centraal.  

Ook duurzaamheid staat in Le Bon Vivant voorop. Het project wil zijn toekomstige bewoners zo volledig ontzorgen voor de komende jaren. 

Aankoop aan 6% BTW mogelijk, mits voldaan aan bepaalde voorwaarden. 

Meer informatie over Le Bon Vivant en zijn mogelijkheden? Bel ons nu op 014 45 10 11 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be om de beschikbare appartementen verder in detail te bespreken.