“Madelief”, een kwalitatief nieuwbouwproject in Zoersel, op wandelafstand van het centrum van Sint-Antonius. Een moderne buitenkant met 4 stijlvolle, degelijk en mooi afgewerkte appartementen binnenin. De wooneenheden hebben een uitzonderlijk laag E-peil, onder meer dankzij het gebruik van vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatie D, wat resulteert in extra lage energiekosten. Een buitengewone opportuniteit

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

“Madelief” kent een zeer goede ligging in Zoersel, nabij het gezellige centrum van Sint-Antonius. Een goede bereikbaarheid en vlotte mobiliteit gegarandeerd.  

De 4 appartementen, waaronder een duplex en penthouse, hebben bewoonbare oppervlaktes tussen 69 m² en 129 m², met 1 tot 3 slaapkamers. Daarnaast een privatief terras en eigen tuin voor de gelijkvloerse appartementen. De voorgevel heeft een moderne uitstraling met staal en houtwerk. Het gebouw beschikt eveneens over inbraakwerende en akoestische voordeuren en een lift. Ondergronds bevinden zich de kelderbergingen, de autostaanplaatsen zijn achterliggend en bovengronds gelegen. 

Afwerking naar eigen smaak, in samenspraak met de bouwheer. 

“Madelief” wordt verkocht onder Wet Breyne, met onderverdeling van registratie (12%) op het grondaandeel en BTW (21%) op het constructieaandeel. 

Wonen in een stijlvol, energiezuinig nieuwbouwappartement in Zoersel? Dat kan. Bel ons nu op +32 (0)3 337 38 34 of mail naar eline.buyse@hillewaere.be zodat onze makelaar het lastenboek en de plannen van “Madelief” verder kan toelichten.