Kom tot rust in een future-proof, ruim en lichtrijk appartement in “Neerhof”. Afgewerkt met alle comfort en kwaliteit is dit een fantastische woon- of investeringsopportuniteit. De verfrissende, tijdloze architectuur met mooie doorkijkappartementen staat centraal. De omringende, aangelegde parktuin zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een eigen groene beleving in het centrum van Oud-Turnhout. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

In “Neerhof” is het rustig wonen, maar bent u toch op wandelafstand van het gezellige centrum van Oud-Turnhout, met alle nodige voorzieningen. Momenteel bieden wij de appartementen van gebouw D en E aan, centraal gelegen in het project. Kenmerkend voor deze moderne appartementen zijn de grote ramen, ruime privé terrassen en energiezuinig wooncomfort op het hoogste niveau. De groene zones rondom maken het tot een rustgevend, samenhangend geheel. 

De bewoonbare oppervlaktes variëren tussen 70 m² en 108 m², met de keuze uit 1 of 2 slaapkamers. Naast ultiem wooncomfort, heeft “Neerhof” ook een duurzaam en energiezuinig karakter en voldoet het aan de BEN E-20-norm. Dit mede door het gebruik van een geothermische warmtepomp, ventilatie D en gemeenschappelijke zonnepanelen. 

Een bijkomend groot voordeel van de E-20 norm is dat u 5 jaar lang volledig bent vrijgesteld van uw onroerende voorheffing

“Neerhof” biedt u dus alles om buitengewoon te genieten van uw nieuwe woonst. De appartementen kunnen nog volledig naar eigen smaak en wens afgewerkt worden, in rechtstreekse samenspraak met de aannemer.  

Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld en graag kennismaken met de plannen en het lastenboek van “Neerhof” in Oud-Turnhout? Maak dan nu een afspraak met onze makelaar via +32 (0)14 45 10 11 of nieuwbouw@hillewaere.be. Tot binnenkort!