Bijna 6 maanden lang is er keihard gewerkt aan het iconische gebouw aan de Parklaan in Turnhout om het te verbouwen voor de toekomst van Hillewaere Groep én tal van andere bedrijven uit de regio. Want niet alleen de 50 medewerkers van Hillewaere in Turnhout zullen er gehuisvest worden, maar ook het bedrijvencentrum d’Offiz dat plaats biedt aan diverse vooruitstrevende bedrijven tot 100 medewerkers.

Het oorspronkelijke gebouw dateert van de jaren ’60 en zag het levenslicht als hoofdzetel van de "Bankunie" en de Kempische Factoringmaatschappij (Kefam). In de jaren ’90 werd het gebouw fors uitgebreid tot in totaal 3.800 m² en kreeg het zijn huidige vorm. Na de overname van de "Bankunie", werd het gebouw de hoofdzetel van “DeltaLloyd Bank België" en werkten er circa 145 mensen. De laatste 8 jaar stond het gebouw leeg. Het gebouw leek te groot om één bedrijf in te vestigen. De invulling door Hillewaere Groep gecombineerd met een modern bedrijvencentrum bood de ideale oplossing om er nieuw leven in te blazen.

STATE-OF-THE-ART
d’Offiz is vandaag een state-of-the-art kantoorgebouw met in totaal 17 vergaderzalen voor 2 tot 80 personen, die allemaal via een smartphone app gereserveerd kunnen worden. Er is een mooi lunchrestaurant met bar en groot dakterras om met collega’s of klanten in een aangename omgeving van gedachten te kunnen wisselen. Elke middag worden hier de fijnste slaatjes, dagschotels en broodjes geserveerd. De naastliggende eventruimte biedt plaats tot 100 personen voor productpresentaties, bijeenkomsten en recepties. Het gelijkvloers zal geheel in gebruik genomen worden door de vastgoedafdeling van Hillewaere, de verzekeringsafdeling, de administratieve backoffice en het management. De gemeenschappelijke inkomhal is ultramodern uitgerust met grote videowalls en touchscreens. Hier meld je je aan als bezoeker en word je vlot geholpen naar het bedrijf en de persoon met wie je een afspraak hebt in het gebouw.

EEN KANTOORRUIMTE OP MAAT VAN ELK BEDRIJF
Elk bedrijf dat zich vestigt in d’Offiz, krijgt een ruimte of meerdere werkplekken op maat, naargelang de ruimte die het gevestigde bedrijf nodig heeft op dat moment. Wijzigen de behoeftes, dan kan hier flexibel op ingespeeld worden. Zelfs indien je slechts af en toe een vergaderzaal nodig hebt of een presentatie wil geven, kan je bij d’Offiz terecht. Via een ‘barmembership’ krijg je toegang tot de app om de gewenste ruimtes te reserveren en je kan 's middags ook terecht in het restaurant, maar het concept werkt het beste als je gebruik maakt van alle kantoorfaciliteiten. Op die manier kan je dagelijks interactie hebben met collega’s van diverse bedrijven die elkaar aanvullen. We streven er immers naar om complementaire bedrijven aan te trekken die een meerwaarde voor elkaar kunnen betekenen.

Kom op zondag 3 december d’Offiz en de nieuwe hoofdzetel van Hillewaere Groep ontdekken op de OPENDEURDAG tussen 13u en 17u. U bent van harte welkom!