Dit nieuwe woonproject te Oud-Turnhout bestaat uit een Woonerf met 6 woningen én een Residentie met 21 appartementen, ligt op wandelafstand van het gezellige centrum van Oud-Turnhout en heeft een vlotte verbinding met de E34 en Turnhout.
Tijdens de volledige realisatie van het project kan u rekenen op een persoonlijke begeleiding door de ontwikkelaar en een transparante en open communicatie. De stijlvolle en tijdloze architectuur in combinatie met de rustige ligging verzekeren een aangenaam wooncomfort en een duurzame investering op lange termijn.

ALLE INFO OVER DE WONINGEN >>> ALLE INFO OVER DE APPARTEMENTEN >>>

Montis Woonerf

Rustig gelegen, groene woonerf met 6 energiezuinige en karaktervolle woningen, gebouwd aan "Het Bergske" en zijn via een privéweg bereikbaar die aansluit op de Steenweg op Sevendonk. Absolute rust en privacy gegarandeerd in een groene oase. Een toegevoegde waarde vormen voor de omgeving is cruciaal : er werd geopteerd voor een stijlvolle en karaktervolle architectuur, gekenmerkt door klassieke en landelijke materialen. De toegang tot het rustige woonerf via een privéweg versterkt dit beeld : "Het Bergske" wordt verbreed en een nieuw wandelpad naar de Residentie en het woonerf wordt aangelegd. Hierdoor vormen deze energie zuinige woningen een nieuwe thuis waar privacy, rust en groen in de kijker staan.

De woningen hebben een bewoonbare oppervlakte die varieert van 201m² tot 232m², beschikken over 3 of 4 slaapkamers en privétuin, inclusief aangelegd terras met zuid en zuid/west oriëntatie, worden gebouwd volgens de geldende EPB norm E45 en zijn voorzien van een modern ventilatie systeem D. De tuinen van de woningen worden mooi afgewerkt met zwart hekwerk.
Prijzen starten vanaf 272.500 euro (tot 290.000 euro).

Klik hier voor alle info en beschikbaarheid van de Montis woonerf >>

Montis Residentie

21 energiezuinige luxe appartementen met een prachtige aangelegde groene oase van rust, gebouwd op de hoek van "Het Bergske" en de Steenweg op Sevendonk. De uitdaging was om op een subtiele wijze een residentie met een mooie, karaktervolle uitstraling te creëren die perfect past in het straatbeeld. Een toegevoegde waarde vormen voor de omgeving is cruciaal : er werd geopteerd voor een stijlvolle en tijdloze architectuur met de uitstraling van diverse woningen, gekenmerkt door klassieke en landelijke materialen.

De appartementen hebben een bewoonbare oppervlakte die varieert van 56m² tot 130m², beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers, EPB norm van E45 en zijn voorzien van een modern ventilatie systeem D.

Prijzen variëren van 136.000 euro tot 315.000 euro.

Klik hier voor alle info over de Montis Residentie >>