In “Oud Gooreynd” in het groene Gooreind kiest u voor een moderne en duurzame nieuwbouwwoning met een stijlvolle, tijdloze architectuur. Het project wordt gerealiseerd volgens de nieuwste ecologische normen. Hedendaags wooncomfort om maximaal te genieten is er dus gegarandeerd. De 6 woningen worden kwalitatief afgewerkt en ook de tuinen worden aangelegd zodat u meteen kan vertoeven in uw eigen groene oase. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

“Oud Gooreynd” is centraal, in het groen gelegen in Gooreind en omvat zowel open, halfopen als gesloten ééngezinswoningen. De perceeloppervlaktes variëren tussen 494 m² en 900 m², met bewoonbare oppervlaktes tussen 158 m² en 284 m². Elke woning heeft een privatieve tuin met aangelegd terras en een afzonderlijke, afgesloten garage. Binnen is er onder meer een open leefruimte, grote keuken, 3 of 4 slaapkamers en een moderne badkamer voorzien. De voortuin wordt afgewerkt met een mooie haag, de achtertuin wordt met gras ingezaaid. 

Het ecologische aspect zit zich in de standaard vloerverwarming en koeling, geothermie, zonnepanelen en meer. Een duurzame investering op lange termijn dus. 

“Oud Gooreynd” wordt gerealiseerd door de gerenommeerde bouwpartner Artesio, die instaat voor een persoonlijke begeleiding en transparante, open communicatie. De afwerking gebeurt volgens het lastenboek, naar eigen smaak en wensen. De aankoop wordt bovendien volledig gewaarborgd door de Wet Breyne

“Oud Gooreynd”, uw nieuwe thuis? Bel ons nu op +32 (0)3 653 31 92 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor een afspraak met onze makelaar. Tot snel.