Beleggen in vastgoed kan op verschillende manieren. Denk maar aan woningen, appartementen, winkelvastgoed, assistentiewoningen, studentenflats etc. Maar ook parkings bieden tal van voordelen.
 
Wij zetten alvast 9 redenen op een rijtje waarom investeren in parkings altijd een goed idee is:
1.       Het is een rendabele belegging.
2.       Meerwaardepotentieel bij herverkoop.
3.       Een parking vraagt geen of beperkte onderhoudswerken.
4.       Betalend parkeren in België zit in de lift. Stads- en gemeentebesturen zien in het verhogen van               parkeertarieven of het verogen van parkeerboetes extra inkomsten. Het huren van een eigen parking is op vele locaties interessanter dan het betalen van een parkeerboete.
5.       Parkeertarieven stijgen, en dat veel sneller dan de inflatie. Ook het aantal auto’s in België blijft toenemen.
6.       U kan rekenen op stabiele huurinkomsten die een mooie aanvulling op uw inkomen vormen.
7.       De aankoopprijs ligt lager dan bij andere vastgoedobjecten.
8.       Beperkt risico op wanbetaling.
9.       De investering is tastbaar. U weet waar uw spaarcenten zitten en kent de locatie. Met bv. fondsen is dat niet het geval.
 
Niet verwonderlijk dus dat Hillewaere Vastgoed daarom ook een groot aantal verhuurde parkings en garageboxen te koop aanbiedt. Onze beleggingsexperts maakten een voorselectie van parkings in gebieden met een hoge parkeerdruk. Wenst u meer informatie over parkings die aan alle voorwaarden van een goede vastgoedbelegging voldoen? Neem gerust contact op via +32 (0) 14 45 10 11 of stuur een mailtje naar vastgoed@hillewaere.be.