Kiezen voor Project Kruispad in Oud-Turnhout, is kiezen voor een moderne nieuwbouwwoning met een zeer lage energiekost. Het project is een indrukwekkend voorbeeld op het vlak van duurzaamheid, met een E-peil tussen 3 en –2. Het open indelingsplan met grote ramen zorgt eveneens voor hedendaags wooncomfort. De woningen worden zeer kwalitatief en met hoogwaardige materialen afgewerkt, met een interieurinrichting op maat naar eigen smaak en budget.  

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over dit project 

Project Kruispad is autoluw gelegen in een rustige woonwijk nabij het centrum van Oud-Turnhout en natuurdomein De Liereman. Doch ook op een boogscheut van de oprit van de E34 en de ring van Turnhout. Een vlotte mobiliteit is er dus gegarandeerd. 

De perceeloppervlaktes variëren tussen 263 m² en 407 m², met een bewoonbare oppervlakte van 168 m² of 177 m². De nieuwbouwwoningen voorzien in een open leefruimte, keuken met kookeiland, 3 slaapkamers en privatieve inpandige garage. De oprit en het achterliggende zonneterras worden eveneens aangelegd. De inrichting gebeurt volgens het lastenboek, waarbij interieurspecialisten u bijstaan voor de afwerking. Zo wordt elke woning een moderne, stijlvolle en zonnige nieuwe thuis. 

De woningen in Project Kruispad zijn uitermate goed geïsoleerd en verwarmen door middel van een individuele warmtepomp met vloerverwarming en privatieve zonnepanelen. Daarnaast is er ook een systeem voor regenwaterrecuperatie voorzien. De gehanteerde BEN-norm en het zeer lage E-peil resulteren hierdoor in een zeer lage verbruikskost

Interesse in een moderne, zeer energiezuinige BEN-nieuwbouwwoning of graag wat meer informatie over Project Kruispad in Oud-Turnhout? Bel ons nu op 014 49 03 03 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor een afspraak met onze makelaar.