Wonen in het prestigieuze Project M in het historische centrum van Beringen is genieten van modern wooncomfort en het gemak om alles dichtbij te hebben. Het project past met de verrassende architectuur en groene binnentuin perfect in de dynamiek van een stad in bloei. De appartementen hebben een open indeling met grote raampartijen en worden hoogwaardig afgewerkt met kwalitatieve materialen. Buitengewoon wonen. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

Project M kent een unieke ligging op de levendige collegesite, aan het vernieuwde marktplein in het centrum van Beringen. Winkels, horeca en andere faciliteiten zijn er op wandelafstand te bereiken. De ondergrondse parking maakt het een autoluwe zone waardoor u profiteert van een aantrekkelijke, groene stadsomgeving. 

De appartementen in Project M zijn verdeeld over 3 moderne residenties: Markant, Mayor en Maison. Dankzij de grote ramen komt er veel natuurlijke lichtinval binnen, de open indeling verstrekt dit ruimtelijke gevoel. Een hoogwaardige afwerking op maat met kwalitatieve, mooie en warme materialen is er gegarandeerd. 

Project M is niet alleen een fantastische plek om zelf te wonen, centraal en toch met een parkgevoel, maar is ook een interessante investeringsopportuniteit

Interesse in een modern nieuwbouwappartement of graag nog wat meer informatie over dit prestigieuze Project M in Beringen? Bel ons nu op 011 36 86 86 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor een afspraak met onze makelaar. Tot snel.