Bent u op zoek naar een duurzame en kwalitatieve gezinswoning op een toplocatie in Mol? Dan is Project Moerhoek uw kans. De woningen hebben een tijdloze uitstraling dankzij de gekozen klassieke architectuur. Ook binnen werd voldoende aandacht geschonken aan woonkwaliteit met grote raampartijen en een open plan. Het gebruik van hedendaagse energietechnieken en de gehanteerde BEN-norm maakt de woningen bovendien future-proof. Een buitengewone woonopportuniteit

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over dit project 

Deze 2 gezinswoningen zijn gunstig gelegen in de residentiële, autoluwe nieuwbouwverkaveling Moerhoek, met een vlotte mobiliteit. Omringd door groen en natuur nodigt de ligging eveneens uit tot een rustige wandeling of ontspannende fietstocht.  

De perceeloppervlaktes bedragen 364 m² of 410 m². De woningen worden kwalitatief afgewerkt met een zonovergoten leefruimte, open keuken, 3 slaapkamers, moderne badkamer met ligbad en douche en zolderverdieping. Het gebruik van warme, tijdloze materialen maakt het wonen er bijzonder aangenaam. Ook de tuin wordt aangelegd, waarbij de mogelijkheid bestaat om nog een carport of garage aan of bij te bouwen. De woningen zijn bij oplevering instapklaar om er onmiddellijk optimaal te genieten. 

De BEN-nieuwbouwwoningen in Project Moerhoek worden elks voorzien van zonnepanelen en een warmtepompinstallatie

Interesse in een dergelijke instapklare open BEN-nieuwbouwwoning of graag nog wat meer informatie over Project Moerhoek in Mol? Bel ons nu op 014 49 03 03 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor een afspraak met onze makelaar.