Wil u graag wonen in een kleinschalig appartementsgebouw met een open en groen karakter, waarbij uw appartement tot in de puntjes kwalitatief wordt afgewerkt met hoogwaardig maatwerk? Dan is Residentie Albert in Turnhout uw eerste keuze. Deze nieuwe energiezuinige realisatie biedt alle wooncomfort in een charmant gebouw met tijdloze architectuur. Kempische bouwaannemer Pluym-Van Loon streeft zoals altijd naar het afleveren van perfectie en staat garant voor luxueuze kwaliteit. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over dit project 

Residentie Albert is zeer gunstig gelegen in het centrum van Turnhout, op wandelafstand van de Grote Markt en andere faciliteiten. Uw wagen parkeren doet u in de privatieve parking met berging. Een vlotte mobiliteit is er dus verzekerd. 

De bewoonbare oppervlaktes van de appartementen variëren tussen 68 m² en 140 m², met 2 of 3 slaapkamers en een ruim eigen terras zodat u ook buiten optimaal kan genieten. De appartementen worden kwalitatief afgewerkt met onder meer Italiaanse maatkeukens, eiken parket en luxueuze sanitaire voorzieningen. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval, wat resulteert in aangenaam wooncomfort. Kortom, een luxueuze woonbeleving die werd ingericht met het oog op de toekomst. 

De appartementen in Residentie Albert voldoen aan de BEN-norm en zijn voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming over de gehele lijn. 

Interesse in een dergelijk luxueus BEN-appartement of graag nog wat meer informatie over Residentie Albert in Turnhout? Bel ons nu op 014 49 03 03 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor een afspraak met onze makelaar.