Een moderne, tijdloze architectuur kenmerkt Residentie De Groene Boomgaard. Een prachtig nieuwbouwproject midden in de Leievallei. De unieke buitenkant met terugspringende gevelvlakken en ritmisch metselwerk zorgt voor sublieme lichtinval. Het moderne karakter is ook in de kwalitatieve binnenafwerking terug te vinden. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

Residentie De Groene Boomgaard is landelijk en toch centraal gelegen in het pittoreske Landegem, met alle faciliteiten dichtbij. De prachtige landschappen in de Leiestreek nodigen uit tot lange fiets- of wandeltochten. Liever een dagje zee of stadsbezoek? Dankzij de nabijheid van invalswegen is een vlotte verbinding gegarandeerd. 

De ruime bewoonbare oppervlaktes variëren tussen 119 m² en 135 m², met 3 slaapkamers, een kwalitatieve leefkeuken en eigen terras of privatieve tuin. De appartementen worden modern en stijlvol afgewerkt met grote ramen en ventilatiesysteem D. Dankzij het kleinschalige karakter geniet de residentie een gezellige sfeer

Residentie De Groene Boomgaard valt onder de nieuwe, verlaagde BTW-regeling voor nieuwbouw. Wanneer u als koper dus voldoet aan de opgelegde voorwaarden, betaalt u slechts 6% BTW op uw aankoop. Klik hier voor meer informatie. 

Op zoek naar een rustig gelegen nieuwbouwappartement of slimme investering in een modern, landelijk kader? Dan is Residentie De Groene Boomgaard een echte aanrader. Bel onze makelaar op +32 (0)478 51 66 38 of cheyenne.roose@hillewaere.be voor een afspraak om de plannen en het lastenboek verder toe te lichten.