Residentie De Molen, dat is modern en energiezuinig wonen in het centrum van Mol. Het strakke en eigentijdse ontwerp, opgetrokken uit traditionele en duurzame materialen, is een echte eye catcher. In de stijlvolle appartementen, waaronder een luxe penthouse, is het genieten van alle hedendaagse wooncomfort dankzij het gebruik van de nieuwste energietechnieken en een kwalitatieve afwerking. Kortom, een echte buitenkans. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

Residentie De Molen is strategisch zeer goed gelegen, pal in het centrum van Mol. Op wandelafstand van het openbaar vervoer, horeca en winkels. Alle dagelijkse benodigdheden bevinden zich dus vlak bij uw nieuwe woonst. 

Dit project omvat 9 nieuwbouwappartementen met bewoonbare oppervlaktes tussen 69 m² en 155 m², 1 tot 3 slaapkamers en elks een mooi privatief terras en ondergrondse berging. Een moderne afwerking met kwalitatieve materialen is gegarandeerd. De appartementen voldoen aan de laatste regelgeving qua ventilatie. Zonnepanelen, vloerverwarming en een individuele warmtepomp zijn eveneens inbegrepen. BEN is er dus absoluut de norm

Residentie De Molen wordt gebouwd onder de Wet Breyne.  

Interesse in zo een moderne en energiezuinige woonst of investering in Residentie De Molen in het centrum van Mol? Contacteer onze makelaar nu voor een afspraak op +32 (0)14 49 03 03 of nieuwbouw@hillewaere.be. Graag tot binnenkort.