In Residentie Haltepark is het duurzaam wonen in een groene oase van rust. De combinatie van een stijlvol, ruim appartement en de aangelegde parktuin met zicht op water maakt het wonen er buitengewoon aangenaam. De moderne, tijdloze architectuur geeft het geheel bovendien een dynamische uitstraling. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

Residentie Haltepark is gelegen in het gezellige dorp Begijnendijk, dicht bij Heist-op-den-Berg, Mechelen of Leuven. Met de fiets of te voet bent u overal vlakbij, openbaar vervoer is hier een grote troef, woon-werkverkeer is dus optimaal. Deze kwalitatieve ontwikkeling omvat 11 ruime BEN-appartementen. Een uniek woonobject dankzij de inspringende gevel, verschillende kroonlijsten en aangepaste voegkleur. 

De appartementen hebben ruime bewoonbare oppervlaktes tussen 77 m² en 138 m², met 1, 2 of 3 slaapkamers en een zuid gericht terras of privatieve tuin. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een mooi zicht op de omringende parktuin met waterpartij. Het energiezuinig karakter toont zich in het gebruik van zonnepanelen en vloerverwarming

De afwerking kan naar eigen smaak en wens gekozen worden, met kwalitatieve materialen waar de bouwheer garant voor staat. Dankzij de gehanteerde BEN-norm geniet u bovendien ook 5 jaar lang van 50% korting op uw onroerende voorheffing.  

Spreken de troeven van Residentie Haltepark u wel aan? Bel onze makelaar op +32 (0)15 69 50 50 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor meer informatie of een afspraak.