Welkom in Residentie Josephine, uw duurzame nieuwe woonst of slimme investering in de stadskern van Turnhout. Deze residentie maakt deel uit van de Turnova site, het bruisende nieuwe en meest trendy leefgedeelte van de stad. U komt er thuis in een future-proof en lichtrijk appartement met aangenaam wooncomfort of u kiest er voor een mooie investeringsopportuniteit met gunstig rendement. 

Wordt u er nieuwe eigenaar?

Over het project 

Residentie Josephine is het nieuwste deel van het prestigieuze Turnova project in het centrum van Turnhout. Deze residentie ligt in een rustige omgeving in de stad, maar is, net zoals de andere delen, toch zeer vlot bereikbaar, met winkels, horeca en vrijetijdsmogelijkheden op wandelafstand. 

Het BEN-project strekt zich uit over 2 gebouwen, met bewoonbare oppervlaktes van de appartementen die variëren tussen 57 m² en 128 m², met 1 tot 3 slaapkamers en een leuk privatief terras. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval, een open gevoel en aangenaam wooncomfort. Dankzij de ruime afwerkingsbudgetten kan elk appartement naar eigen smaak en wens afgewerkt en ingericht worden. Via de lift bereikt u de ruime privatieve ondergrondse garage met bergingen, alsook een afgesloten zone om uw fiets(en) te stallen. 

Residentie Josephine zet vol in op duurzaamheid. Er wordt gebruik gemaakt van geothermie voor de energievoorziening, met in elk appartement vloerverwarming en passieve koeling. De ramen worden afgewerkt met aluminium profielen, ventilatiesysteem D en zonnepanelen zijn eveneens aanwezig. 

Interesse in een future-proof en modern BEN-appartement of graag wat meer informatie over Residentie Josephine in Turnhout? Bel ons nu op 014 49 03 03 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor een afspraak met onze makelaar.