De kleinschalige Residentie Maastrichterstraat in Hasselt omvat 3 appartementen en een handelsruimte. Ideaal dus voor wie houdt van de nodige rust en privacy. Het is er bovendien future proof en duurzaam wonen met E-peil < 20 dankzij het gebruik van de meest hedendaagse energietechnieken. Een kwalitatieve, op maat gekozen afwerking van de appartementen is gegarandeerd, de handelsruimte wordt casco opgeleverd. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

Residentie Maastrichterstraat ligt pal in het bruisende centrum van Hasselt, in een autoluwe straat. Alle nodige voorzieningen zoals winkels, ontspanning, horeca en openbaar vervoer bevinden zich in de onmiddellijke omgeving, op wandelafstand

De bewoonbare oppervlaktes van de appartementen bedragen 89 m², 143 m² en 180 m², waarvan 2 met 3 slaapkamers, eentje met 2 slaapkamers en elks een ruim privatief, overdekt terras. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval, een open gevoel en aangenaam wooncomfort. De BEN-appartementen zijn voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en een individuele warmtepomp. Op het gelijkvloers van de residentie is er plaats voor een gemeenschappelijke fietsenstalling

De binnenafwerking van de appartementen is naar eigen smaak en wensen te kiezen op basis van ruime afwerkingsbudgetten en kwalitatieve materialen. De handelsruimte op de benedenverdieping wordt casco opgeleverd. 

Aankoop onder 6% BTW is mogelijk. 

Kies jij voor rust en privacy in Residentie Maastrichterstraat? Bel onze makelaar nu op +32 (0)11 36 86 86 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be zodat deze het lastenboek en de plannen verder kan toelichten. Tot snel in Hasselt.