Hillewaere is gestart met de verkoop van Residentie "Rosas" in de Rozenberg: 6 leuke BEN-appartementen, private bovengrondse parkings en aparte privé bergingen. “Rosas” bevindt zich op een strategisch goed gelegen plaats vlakbij het centrum van Mol: de Rozenberg. Maar waarom Mol als nieuwe woonplaats?

Mol, een bruisende mix

Het openbaar vervoer, supermarkt, school, ... alles op een steenworp en wandel afstand. Van grote winkelketens tot van die kleine, gezellige, ambachtelijke zaakjes. Waar het geurt naar handgemaakte pralines of waar in de koeltoog de beste kipkap van de Kempen pronkt in een grote ovenschotel. En wie eventjes de benen rust wil gunnen, vlijt zich neer op het terras van één van de vele restaurantjes.

(Bron foto: Tripadvisor.com)

Rosas, overal dichtbij

Residentie Rosas ligt in de straat Rozenberg en je vindt alles wat je nodig hebt in de directe omgeving: zo heb je een supermarkt op 150m en een bakker op 200m. Wil je eens goed shoppen, dan hoef je slechts 10 minuten te wandelen naar het ‘Rozenbergpark’ met o.a. zijn schoen- en kledingwinkels. Het ziekenhuis is ook vlakbij (800m). En scholen, die vind je voor elke leeftijd op wandelafstand!

Kortom, uw dagelijkse benodigdheden bevinden zich vlak bij uw moderne nieuwe woonst of investering!

Wil je meer weten? Bel ons dan nu op 014/49 03 03 of mail ons op nieuwbouw@hillewaere.be!