Het kopen van en intrekken in een nieuwe woning is op zich al een spannende gebeurtenis. Laat staan al het (papier)werk dat bij een verhuis komt kijken. Bij Hillewaere willen we u als klant ook in deze fase volledig ontzorgen en slaan daarom de handen in elkaar met Smooved. Een handige verhuis-assistent die alles, van verhuiswagen tot nutscontracten, voor u uit handen neemt en het allemaal vlekkeloos doet verlopen. Zo kan u alvast zorgeloos beginnen dromen over uw nieuwe woonst. 
 

Over Smooved 

Smooved biedt u als klant professionele ondersteuning en begeleiding aan in de switch naar (nieuwe) nutsvoorzieningen, postbehandeling en verhuisdiensten. Dankzij een handige app met slimme vergelijkingsmodules klikt u moeiteloos doorheen de volledige verhuisadministratie en heeft u steeds toegang tot de beste, voor u meest optimale tarieven van de grootste maatschappijen. En dat volledig gratis. Fantastisch, toch? 

Meer informatie over Smooved: https://smooved.be/

Hoe ga ik als klant te werk? 

Heel eenvoudig, dat doen onze makelaars graag samen met u. Uw makelaar gaat samen met u door de eerste aanvraag, de energiemodule. Dit kan zowel fysiek op kantoor als digitaal vanop afstand. Voor de overschakeling en het aanbieden van de andere diensten neemt Smooved het dan van de makelaar over. Geheel vrijblijvend uiteraard. Zo staan we samen met Smooved in voor het volledige verhuistraject, van A tot Z.  

Klaar om zorgeloos te verhuizen dankzij Smooved by Hillewaere? Spreek er uw makelaar over aan en laat ons uw stress en bezorgdheden uit handen nemen.